Get-liga kvalifisering: Runde 3 er unnagjort

En runde uten de store bombene hva gjelder resultat.

Runde 3 i årets kvalifisering for Get-ligaen er unnagjort og den endte forsåvidt med resultater ikke helt uventet. Kongsvinger – Stjernen 2-4 og Narvik – Ringerike 3-2 e.sudden ble fasit for runde 3 av kvalifiseringen. Stjernen fortsetter med strak rygg sin mars mot fornyet kontrakt i toppdivisjonen med nok en seier i ordinær tid, mens Narvik jobbet seg inn igjen målmessig i kampen i Narvik og snudde 0-2 til 3-2 etter sudden.

Nå, mer enn noensinne blir begge 1-div-lagenes bortematcher mot Kongsvinger viktige. Legger man til grunn som tidligere at Stjernen vinner alle sine kamper og Kongsvinger slår begge 1 div-lagene hjemme så vil vi ha situasjonen før siste runde at Stjernen har 15 poeng og møter Kongsvinger som har 6 poeng. Ringerike med 4 poeng vil da ta imot Narvik med 5 poeng. Da vil man plutselig kunne oppleve at Kongsvinger sikrer plassen med seier mot Stjernen i Fredrikstad.

 

Kongsvinger – Stjernen 2-4

Kampen ender altså 2-4 (0-0,2-2,0-2) med skuddstatistikk 23-39. Har ikke sett noe av kampen så andre får si noe om hvordan kampen var spillmessig. Jeg fulgte med på hockey.no for målene og resultatet sin del. Stjernen tok vel oppskriftsmessig ledelsen før Kongsvinger kommer tilbake med 2 scoringer. Stjernen utligner i andre og vinner tredje 0-2. Det var en grei dag på jobb for Karlsson, og dermed full pott på Stjernen så langt. 0-1 Karlsson, 1-1 Steen, 2-1 Josepher, 2-2 MacDonald, 2-3 Karlsson, 2-4 Karlsson.

 

Narvik – Ringerike 3-2

Kampen ender 3-2 (0-1,1+1,1-0,1-0) med skuddstatistikk 31-39. Ringerikes 0-2 ledelse som holdt nesten ut andre periode kan man takke en god Emil Lindbom i mål + noen litt dårlige 1 mot 0 avslutninger fra Narvik for. Det var rett og slett litt flaks at Ringerike ikke hadde minst 3 bakover da Narvik “endelig” puttet. Narvik slapp til veldig lett gang på gang i midten alene mot Lindbom på grunn av vanskelige løsninger og feil valg fra Ringerike ut av sone og gjennom midtsonen. Når så heller ikke tempo eller avslutninger stemmer for Ringerike (de hadde hvert fall 2 megasjanser til å avgjøre på slutten av tredje) så ble resultatet som det ble. God stemning og tilnærmet fullt hus skapte en flott ramme for kampen i Narvik i går. 0-1 Engesveen, 0-2 Fosse, 1-2 Byrkjeland, 2-2 Niskakangas, 3-2 Santanen

Ps! Litt morsomt at den ellers så stødige kommentator plutselig befant seg på en fotballbane og kaller pucken for “lærklumpen”. Lærpuck..det hadde vært noe 😉

 

Torsdag 15 mars:

Kamp 1Narvik mot Stjernen, og kamp 2 : Kongsvinger mot Ringerike

 

Søndag 18 mars:

Kamp 1Stjernen mot Ringerike, og kamp 2 : Kongsvinger mot Narvik

 

Torsdag 22 mars:

Kamp 1Stjernen mot Kongsvinger, og kamp 2Ringerike mot Narvik

 

Tabellen:

Stjernen 9 poeng, kan få maks 18 poeng

Narvik 5 poeng, kan få maks 14 poeng

Ringerike 4 poeng, kan få maks 13 poeng

Kongsvinger 0 poeng, kan få maks 9 poeng

 

Har Norges Fotballforbund røyka sokka sine?

Slutt å trykke på linker i messenger for F***

 

Legg meg gjerne til på snap: Jimbo-33

 

#ishockey #2hockey #hockey #Get #Get-Liga #Get-kval #Get-kvalifisering #Ringerike #Narvik #Stjernen #Kongsvinger

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg