Get-liga kvalifisering: Runde 4 kan sikre Stjernen Get-kontrakt

Avgjøres kvalliken delvis i morgen?

Torsdag 15 mars, i morgen, spilles altså den 4 runden i årets kvalifisering for neste års Get-liga. Stjernen tar turen til et antakeligvis fullstappet seiershåpefullt publikum i Narvik mens Ringerike tar turen til Kongsvinger og et lag og publikum som forventer hjemmeseier.

Dette er altså returoppgjørene fra kvalens første runde. Narvik vil møte et Stjernenlag som har vent seg til 1-div-lagene og deres gode og dårlige sider, og helt sikkert har lyst å vise Narvikpublikummet litt up-tempo hockey med pasninger/avslutninger i Get-klasse. Kongsvinger vil nok ta imot Ringerike med en tanke i hodet: 0-3 mot et 1-div lag i første runde skal revansjeres. Kongsvinger må vel egentlig sånn sett vinne denne matchen om det reelle håpet om fornyet kontrakt skal leve videre.

 

Forutsetningene for runden er klare:

Kongsvinger må vinne nå for å ha et håp om å berge plassen

Ringerike bør helst plukke poeng mot Kongsvinger

Narvik tar balletak på andreplass med seier mot Stjernen

Stjernen sikrer seg ny Get-liga plass med seier i Narvik.

 

Vinner Stjernen mot Narvik torsdag så vil de ha 12 poeng og kan ikke tas igjen av noe lag, vel annet enn Ringerike om de vinner resten av kampene sine . Stjernen kan med seier uansett ikke bli dårligere enn nr 2 i gruppa. Det betyr fornyet Get-kontrakt. Jeg tror at Stjernen er så profesjonelle at de kjører på i Narvik og i de to resterende kampene og dermed er med på å sikre at det er de to lagene som fortjener opprykk som får opprykk. Jeg har ingen tro på at Stjernen “legger seg” i de to siste kampene som mange snakker om for å få med østlandslag istedenfor for eksempel Narvik i Get.

Det er “et hav” av hvisomatte-dersomatte i forkant av denne runden som antakeligvis ikke får noen reelle svar i etterkant av runden om Get-lagene begge vinner sine kamper bortsett fra at Stjernen som sagt sikrer sin plass og vi har det rotteracet etter andreplassen som snakket om mange ganger tidligere.

 

 

Torsdag 15 mars:

Kamp 1Narvik mot Stjernen, og kamp 2 : Kongsvinger mot Ringerike

 

Søndag 18 mars:

Kamp 1Stjernen mot Ringerike, og kamp 2 : Kongsvinger mot Narvik

 

Torsdag 22 mars:

Kamp 1Stjernen mot Kongsvinger, og kamp 2Ringerike mot Narvik

 

Tabellen:

Stjernen 9 poeng, kan få maks 18 poeng

Narvik 5 poeng, kan få maks 14 poeng

Ringerike 4 poeng, kan få maks 13 poeng

Kongsvinger 0 poeng, kan få maks 9 poeng

 

Legg meg gjerne til på snap: Jimbo-33

 

#ishockey #2hockey #hockey #Get #Get-Liga #Get-kval #Get-kvalifisering #Ringerike #Narvik #Stjernen #Kongsvinger

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg