Get-liga kvalifisering: Torsdag = Gameday!

Endelig er det kamp igjen.

Søndag til torsdag er utrolig lenge når du går og venter.

Det er vel kun to sikre utfall av dagens runde: Vinner Stjernen så er Stjernen et Get lag også neste år allerede fra i kveld. Da kan de spille de siste kampene helt uten press og bare kose seg med 2 hjemmekamper som avslutning på sesongen. Og; Taper Kongsvinger så er de et 1-divisjonslag neste sesong (ordinær tid). Da vil de fortsatt ha 0 poeng og Ringerike 7 poeng og kan ikke tas igjen av Kongsvinger selv om de vinner de 2 siste.

Alle andre resultater betyr inn med Drillo-kalkulatoren og venting på neste søndag for å konkludere med noen ting.

Ps! Siden Norges Ishockeyforbund ikke på tørre møkka ville flytte dagens kvalkamper fordi de jo kræsjer med storoppgjøret Ringerike2 – Jar i 4 divisjon Øst avdeling A så får ikke undertegnede sett kampen, ei heller snappet mål etter hvert som de kommer i kampene. Så da får’u se på sjæl.. og evt snappe meg. Jeg er gæren nok til å sjekke telefonen i pausa på egen kamp.

…og så må vi slutte ta imot pucker med øyet

 

Nåvel, dagens kamper er altså:

 

Kongsvinger – Ringerike

Alt annet en 3 poeng Kongsvinger vil vel være en “skandale” for klubb, spillere og supportere i denne matchen. Det, og seier til Stjernen i Narvik er det som til slutt kan redde Kongsvingers kontrakt. Vinner Ringerike kampen i ordinær eller forlengelse så skaffer de seg et kjempeutgangspunkt før de siste 2. Ringerike vant 3-0 hjemme i første oppgjør etter en kjempekamp der Kongsvinger rett og slett ble utslitt i tredje periode. Ringerike har tilbake Melin etter hodetaklingen i kampen hjemme mot Stjernen, noe som selvfølgelig er et stort pluss.

 

Narvik – Stjernen

Stjernen drar etter sigende til Narvik med 2 målvakter og 3 femmere..noe som vel må sies å være innafor all den tid det kun er en enkeltmatch som skal spilles. Jeg ville kanskje vært mer betenkt om (i disse type kamper) det hadde vært en dobbeltmatch som skulle blitt spilt. Vinner Stjernen er de garantert i Get neste sesong. Vinner Narvik er de veldig nære, eller VELDIG nære å være et Get-lag neste sesong litt avhengig av Ringerikes resultat mot Kongsvinger. Oppgjøret i Fredrikstad endte med Stjernenseier etter at Narvik yppet seg i starten. Spennende å se hvordan det går i dag.

Om det var mye blåsetut, ralllaralllaaara, tromme trom og heia heia på søndag, så blir det vel ikke noe mindre i dag når Stjernen skal forsøkes slås og Get er virkelig innen rekkevidde.

 

Neste kamper:

 

Søndag 18 mars:

Kamp 1Stjernen mot Ringerike, og kamp 2 : Kongsvinger mot Narvik

 

Torsdag 22 mars:

Kamp 1Stjernen mot Kongsvinger, og kamp 2Ringerike mot Narvik

 

Tabellen:

Stjernen 9 poeng, kan få maks 18 poeng

Narvik 5 poeng, kan få maks 14 poeng

Ringerike 4 poeng, kan få maks 13 poeng

Kongsvinger 0 poeng, kan få maks 9 poeng

 

Linker:

Takk og farvel til norsk divisjonshockey?

mine innlegg i samfunnsdebatten om kropp, oppdragelse og annet

 

Legg meg gjerne til på snap: Jimbo-33

 

#ishockey #2hockey #hockey #Get #Get-Liga #Get-kval #Get-kvalifisering #Ringerike #Narvik #Stjernen #Kongsvinger

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg