Opprykksfinale Get : 2 dager igjen

Blir det Ringerike eller blir det Narvik?

Det er vel ikke så mange som ikke har fått med seg nå at forutsetningene for kampen er enkel: Ringerike rykker opp i Get ved seier etter 3×20. Alle andre resultater fører til Narvik opp i Get.

Det skrives mye i diverse hockeygrupper på Facebok om dagen om begge klubbene og deres eventuelle evne til å prestere i Get-ligaen. Nå skal ikke jeg påta meg å synse veldig om Narvik eller Ringerikes indre planer for kommende sesong, men noe som vel er ganske så sikkert uansett hvilket av de to lagene som ender opp som Get-lag etter torsdagens kamp er følgende: Det er ikke eksakt samme laget som kommer til å stå klar til dropp ved start sesong 2018-2019. Det vil bli utskiftninger, større tropper, etc. Uten å tenke veldig mye mer på det foreløpig så kan man vel tenke seg at lagene hvert fall kommer til å måtte se på en ekstra målvakt, en 2-3 backer og en 4-5 løpere, alle med pondus og erfaring. Det å gå inn i en Get-liga med en tropp på ca 20 utespillere er vel ikke helt innafor.

Det positive sånn sett med økte tropper er jo at det mer eller mindre tvinger seg frem et behov for et lag nr 2 i klubben der de ytterst på benken får kamptrening samt at klubbens egne spillere som ikke blodsatser kan være “fyllmasse”.

Nåvel.. Mange har også lurt på mye rundt Ringerike… så uten noe mer tull og tøys:

 

Dette er Ringerike Ishockeyklubb (Panthers)

Klubben ble startet i 1974 og har vært i alle divisjoner unntatt topp-divisjonen siden oppstart.

Hjemmebane : Schjongshallen, bygd 1989. Totalrenovert innvendig i 2015. (før det naturis og kunstis) Hallen er godkjent for 1600 tilskuere, hvorav 600 er sitteplasser. Hallen er til daglig type “kald hall” men har i kvalliken blir varmet opp til en lufttemperatur på 8-9 grader. Hallen har godkjente vant etc og er godkjent for spill i Get, dog er det alltids noen små kommentarer her og der. Hallen ligger på stadion-området i Hønefoss, helt uten parkeringsproblematikk.

Ringerike Panthers. Elitesatsingen startet i 2010 etter mange år med skævellævel-lag i 2-3-4 divisjon. Laget havnet i kvallik i 2013 og nå igjen i år. Laget har pr nå 3 lokale spillere i troppen. Troppen ellers består av menn, som til tross for sin unge alder, begynner å logge endel sesonger her på Hønefoss. Vi i klubb og rundt laget oppfordrer enda flere damer til å sjekke opp disse gutta så enda flere blir værende på Hønefoss 🙂

Rekruttering: Det jobbes veldig godt med rekruttering i klubben nå. Dessverre sliter man med at det ikke har blitt gjort dette kontinuerlig og der er derfor ikke noe lag mellom U14 og 4 div pr nå. Det har blitt sagt at man skal stille lag i nær sagt hver eneste årsklasse opp til U14 neste sesong noe som er veldig positivt med tanke på fremtiden. Ringerike har også et damelag i samarbeid med Kongsberg. Krumtappen på damesiden er jo Ringeriksjenta Andrea Dalen som spiller i Sverige og på det norske landslaget.

Økonomi: Det skal være årsmøte nå i disse dager og klubben presenterer der et lite plussresultat for 2017. Jeg tar det som 100% sikkert at Ringerike Ishockeyklubb har en plan for “hvis Get”. Jeg tar det også som 100% garantert at lokalt næringsliv vil være med på en historisk Get-deltakelse om det skulle bli tilfelle for klubben og laget.

 

Spør meg gjerne om andre ting dere måtte lure på. Kan jeg svare så gjør jeg det, eller jeg forsøker finne ut av det.

 

Hvem er så jeg? Jeg er HAN HER, samt at jeg er speaker på 1 div-kampene.

Legg meg gjerne til på snap: Jimbo-33. 

 

#ishockey #2hockey #hockey #Get #Get-Liga #Get-kval #Get-kvalifisering #Ringerike #Narvik #Stjernen #Kongsvinger

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg