Ringerike – Narvik, torsdag 22 mars, 18.30

Et innlegg for alle, også du som skal på kamp for aller første gang!

Kampen starter altså klokka 18.30, men allerede klokka 17.50 kan du se lagene i aksjon på isen. Oppvarmingen for lagene på is starter 17.50 og pågår i 20 minutter. De går så av isen igjen, isen slipes og vannes, og lagene kommer på is igjen 3,5 (hjemmelag) og 2 min (bortelag) før dropp. Da er det inngang i mørk hall, farge- og strobelys. Vel verdt å få med seg. Ca 8 minutter før 18.30 går Mini-pantherne på is og er med på inngangen til Ringerike Panthers. Samtidig som mini-pantherne er på is blir begge lags deltakende spillere annonsert på lydanlegget, noe som også er hyggelig å få med seg og som fortjener jubel og applaus.

Jeg anbefaler å være på plass senest ved 18-tiden for å finne seg en plass og få med seg stemningen på alt ved kampen.

Parkering gjør du i Ringeriksgata samt i veien ned mot hallen.

En enkel regelguide til nye tilskuere

Billetter kan kjøpes på Ringbillett og i luke hall. Pr nå har i overkant av 200 kjøpt på nett noe som er mye mer enn vanlig. Dette kan bety det vi håper på, nemlig stinn brakke og fantastisk stemning.

Bortelagssupportere har sin seksjon bortenfor sekretariatet, dvs til høyre og innover når du kommer inn i hall. Nå blir nok ikke den seksjonen stappendes full i dag heller av bortesupportere, så da er det flottings at Ringerike- og Narviksupportere er greie folk og kan fylle opp seter.

Dette sa Martin Boork før sesongen

Det er ikke anledning til buss-sete-trikset i hallen. Dvs at vi må benytte oss av hver enkelt ledig sete. Vi kan ikke sette oss med glipper imellom, det er heller ikke anledning til å sitte på ett sete og ha veska på det ved siden av. Det vil bli annonsert om å trekke sammen unsett så det er bare å bruke hvert sete fra start av.

Tenk om vi får inn 1400+ tilskuere.

Følg anvisninger fra vakter og beskjeder gitt over anlegget.

Dette sa Niko Eronen før sesongen

Har du ikke vært i Schjongshallen på Hønefoss før?

-kommer du fra Oslo så tar du inn til Hønefoss ved første anledning (ved sykehuset). Følg veien ned til sentrum. Da du kjører over bro ved Rådhuset (butt ugly grå høy bygning) så skal du brått høyre i rundkjøring som kommer (rundt bilbutikken). Følg så veien ned langs elven og du kan ikke bomme på ishallen som er første mulige vei høyre.

-kommer du fra nordsiden av Hønefoss, følg skilting til stadion/idrettsparken. Ishall i motsatt ende av område enn håndball/fotball.

-kommer du fra Hønefoss…så burde du vite hvor hallen er 😉  MEN; den ligger altså ved siden av der gamle friluftsbadet lå.

 

OM det er slik at du ikke kan komme så kan kampen sees på Ringbad.no og Sumo. Du kan også følge kampen på Ringerike Panthers Facebook side eller hockey.no for tekst om mål. Om det også blir for tøft så prøver jeg å legge ut pauseresultater etc på min snapchat.

 

Legg meg gjerne til på snap: Jimbo-33. 

 

#ishockey #2hockey #hockey #Get #Get-Liga #Get-kval #Get-kvalifisering #Ringerike #Narvik #Stjernen #Kongsvinger

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg