Gameday!! Ringerike – Narvik, 18.30

Dette kan bli hur bra som helst

Her er innlegget med litt praktisk info

 

Dagen er her. Dagen for en historisk kamp for 2 ishockeyklubber med hver sin historie frem mot denne kampen. Når kveldsroen senker seg for de fleste kommer ett av lagene til å måtte anerkjenne tap i kamp og fortsatt tilværelse i norsk 1 divisjon, mens det andre laget (helst Ringerike da, det må det være lov å si siden jeg skriver dette) vil stå, ligge, sitte, med vissheten om at de sesongen 2018-2019 er et lag i Get-ligaen.

Get-ligaen betyr kamper mot Stjernen, Lørenskog, Manglerud Star, Stavanger, Vålerenga, Lillehammer, Frisk, Sparta og Storhamar. Det betyr andre lag, haller, reiser og utfordringer. Men først skal altså dagens kamp spilles.

Schjongshallen og Ringerike Ishockeyklubb forbereder seg til å ta imot så mange mennesker som mulig i dag. Det er et håp om at en slik kamp skal være med på å løfte ishockeyen ytterligere. Tv2 og Sumo kjører utvidet sending med proffe kommentatorer. Dette blir en festaften.

Får man ikke motivasjon til å yte, vel i disse Paradise Hotel-tider, opp mot 110% i dag så får man det aldri. Dette er kampen. Dette er siste kampen for sesongen. (det er ikke siste gang på skøyter, det er fortsatt mange beinharde spille-treninger igjen med oss rutinerte i klubben). Det er ikke vits å spare på noe i dag. Full pudding, tenna i taket, hæla i tapeten, opp i hempa og krumme ringa.

Jeg gleder meg som en liten unge til dette. Det skal bli en fryd å oppleve stemningen, mål, glede, spillet. Det skal bli en glede å se så mange mennesker se på en sport jeg har spilt selv og vært med på å prøve få større og sterkere i Jevnaker, Hole og Ringerike. Jeg håper en slik kamp kan være med på å øke nysgjerrigheten, interessen, rekrutteringen og ønske om å få et enda sterkere bein innafor hos publikum her i distriktet.

Martin Boork, Per Braxenholm, Cecilie Aasen, Morten Dalen, Tormod Martinsen, Randi Aase, Ringerike Ishockeyklubb og spesielt alle spillerne på Ringerike Panthers; Jeg ønsker dere så mye lykke til som jeg får til i dag. Jeg håper dere alle står igjen utpå isen etter 3×20 og mottar hyllest fra en stapp full ishall. Sissel Aasen: Du må dessverre stå og filme…eller for min del kan du godt la være og gå utpå isen du og 🙂

Jeg skal være stor nok til å ønske Narvik og alle deres supportere lykke til også.

Igjen folkens: Vær ute i god tid i dag. Finn en plass i hallen og bli med på opplevelsen.

Pucken droppes 18.30.

 

Legg meg gjerne til på snap: Jimbo-33. 

 

#ishockey #2hockey #hockey #Get #Get-Liga #Get-kval #Get-kvalifisering #Ringerike #Narvik #Stjernen #Kongsvinger

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg