Ringerike Panthers i Get 2018-2019

Fy f*** for en festaften i Schjongshallen !!!!

Ringerike – Narvik 7-2.

(foto: Sofie Alexandra Kitterød)

Emil Lindbom, Ole Morten Furseth, Andreas Aasen Rian, Kristoffer Melin, Michael Söderberg, Dennis Ryttar, Joachim Jensen, Dustin Parks, Joachim Engesveen, Mikael Hansson, Max Petterson, Nikolai Dalen, Petter Ellefsen, Amund Nyland, Robin Bjørnstad, Markus Albert, Eivind Andresen, Even T. Fosse, Kristian Kristensen, Thomas Lystad, Nils Fuglesang, Andreas Adolfsen, Joachim Svensson, Jørgen Langdalen, Jonathan Ed, Andreas Engblom, Marius C. Hansen, Tobias Skaarberg, Tobias Skuterud, Martin Boork, Per Braxenholm, Randi Aase, Cecilie Aasen, Morten Dalen, Tormod Marthinsen, Sissel S Aasen.

Dere har alle bidratt og fortjener virkelig dette:

Tusen takk for en fantastisk sesong og opprykk til Get-ligaen !!

Glemt er de små hindringer og problemer i løpet av sesongen. Glemt er skader, vondter og alt annet som preger en tøff hverdag for ishockeyspillere. I går ble satsingen og jobben til Ringerike ishockeyklubb, Ringerike Panthers, kall de hva du vil akkurat i dag, kronet med opprykk til Get-ligaen 2018-2019. Denne karamellen skal man suge på og nyte i dagene som kommer.

Det var stinn brakke i Schjongshallen i går. Tusen takk til alle dere som tok turen og var med å å skape den perfekte rammen rundt denne kampen. Det å gå ut på den isen og se og høre 1491 tilskuere må ha vært en fantastisk opplevelse for alle spillerne på begge lag. Vi håper denne kampen ga mersmak til alle dere som var på kamp for første gang, og at vi ser dere igjen til høsten da motstanderne heter Storhamar, Lillehammer, Frisk, Sparta, Stavanger, Vålerenga, Manglerud Star, Lørenskog og Stjernen.

Jeg tar meg også den frihet å takke Gunnar Syrrist, Janka Aasen, Hans-Petter Killingstad, Isaac Nergaard, Knut Helltun, Trond W Olsen, diverse flere, og meg selv for jobben i sekretariatet denne sesongen. Det har vært en fryd å gjøre jobben.

Litt personlig skal jeg være her på slutten. Det er ufattelig stort for en ringeriksgutt å oppleve dette. På min vandring litt rundt i hallen før kampen startet i går møtte jeg flere som var med, som jeg var, å grave og bygge ishall tilbake i 1988-1989. “Fy faen Jim, drømte du noengang om dette den gangen?” sa en av de gutta til meg rett før jeg tok speakerplassen min i går.. Vel, svaret på det er ja..jeg har drømt om det, og nå opplever jeg det. Nå skal de beste i Norge spille seriekamper her i Schjongshallen sesongen 2018-2019. Jeg går på min sesong nr 40 til høsten samtidig som Boork og hans menn skal spille i Get. Jeg gleder meg allerede som en unge…både til mine egne oldboys, Ringerike Geriatriks, kamper.. og til åpningskampen i Get en eller annen gang etter sommeren.

Nok en gang:

Gratulerer med opprykk til Get-ligaen

 

Tusen takk for følget til alle som leser og har lest bloggen denne sesongen. Jeg håper jeg kan fortsette dette også i neste sesong.

 

Legg meg gjerne til på snap: Jimbo-33. 

 

#ishockey #2hockey #hockey #Get #Get-Liga

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg