Ringerike i Get: Hall, stall og veien videre

Det er en relativt fet karamell vi går og suger på her på Hønefoss og i miljøet rundt Ringerike Panthers etter at de rykka opp i Get-ligaen. Det har gått noen dager siden torsdag kveld og en kamp Ringerike måtte vinne og vant 7-2, og som ble kronet med fremvisning av psykedelisk garderobe-baris-dans (som du kan se på slutten av denne videoen) av uoffisiell europamester i psykedelisk garderobe-baris-dans #44 Robin Bjørnstad. (video: Sissel Aasen)

Det ble feiret ut i de sene natterstimer av noen og enhver. Mange hadde nok en tung fredag. I skrivende stund er spillerne på sin sedvanlige avslutningstur til Hemsedal, noe som er vel unt etter en lang og beintøff sesong.

I ettertid av opprykk har det blitt mye snakk om Schjongshallen og dens egnethet som Get-hall.

Schjongshallen ble bygget og sto ferdig i 1989. Den ble totalrenovert innvendig i 2015 og oppfyller alle krav Ishockeyforbundet har til størrelse og vant mht spilleflaten. Schjongshallen har pr i dag 600 sitteplasser og ca 900-950 ståplasser. Publikumsrekorden i hallen er 1491 som ble satt i opprykkskampen mot Narvik 22 mars 2018. Hallen har pr i dag kun 4 tilhørende garderober. Det sier seg selv at man ønsker seg flere. Det er en stor kiosk + kafeteriadel i ene enden av hallen, men med plass for flere midlertidige kioskutsalg inne i hallen ved behov. Ved stinn brakke ser man også lett behovet for flere toaletter i hallen.

Hva så med stallen og veien videre?

I disse dager har spillerne noen velfortjente fridager, men kjenner jeg Martin og Per rett så er det ikke lange tiden før man igjen tråkker til med trening. Barmarkstrening, selvfølgelig enda hardere trening enn i fjor. Det nytter ikke møte opp i Get uten grunnlaget lagt. Hvordan stallen blir for neste sesong er selvfølgelig helt uvisst, men noe som vel er relativt sikkert er at det er ikke det eksakt samme laget som rykket opp som kommer til å stå klar til første dropp i neste sesongs Get-liga.

De samme spillerne kan nok være med, men det kommer helt sikkert til å være noen flere navn på plass. Ringerike har ikke hatt noen stor tropp denne sesongen så de må nok utvide stallen for å kunne være dekket opp skikkelig for en sesong som blir ca 15 kamper lenger. Jeg er dog 100% sikker på at en tropp-utvidelse gjøres i Ringerike Panthers-ånden, dvs man går etter sultne spillere som vil hit og ikke de som reiser rundt etter lønningsposer.

Nå blir det en ny hverdag for spillere, trenere, lagledere, matrisser, støtteapparatet, styret, tilskuerne og alle de andre som bidrar på hver kamp som spilles. Det blir en ny hverdag med hensyn til at tv på plass. Nye krav til sekretariat og kampgjennomføring blir det vel også. Det blir også en ny hverdag økonomisk for Ringerike Ishockeyklubb som nå har et kjempeprodukt å selge til næringslivet. Det er bare å sørge for mer pluss enn minus så blir det bra 🙂

Det slo meg plutselig at “hm.. reklame på isen.. da må jo hallen stenges litt”.. Hørte jeg fellesferien?  (det er nemlig slik at vi rutinerte i klubben, med gjesteartister, trener hele året siden isen jo ligger der).

 

Takk for alle lykkeønskninger. Takk for fine ord om blogg og sesongen som har gått. Jeg gleder meg allerede til neste sesong og jobb i bua som speaker på Get-kamper 🙂

 

Legg meg gjerne til på snap: Jimbo-33. 

 

#ishockey #2hockey #hockey #Get #Get-Liga

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg