Det er klart for finale nr 1 : Storhamar – Lillehammer

Vårens vakreste eventyr må vel dette sies å være, selv om Ringerike Geriatriks egen Jarle Ååååå selv mener det er når han står midt på gulvet i garder’n og tørker seg i sakte film etter ei oldboysøkt.

Første stikk i årets “Bøtte” skal tas i kveld i CC Amfi. Pucken droppes, sikkert i “mætt fjøs”, klokka 19.00.

Videre kamper spilles 05 april i Kristins Hall, 07 april i CC Amfi, 09 april i Kristins hall, 11 april i CC Amfi (om nødvendig), 13 april i Kristins Hall (om nødvendig) og 15 april i CC Amfi (om nødvendig).

Opptakten til matchen har vært morsom å følge for en relativt objektiv tilskuer. Det har haglet med meldinger frem og tilbake slik det skal før en finaleserie der Kongepokalen står på spill. Dog er det en ting jeg skulle ønske vi slapp å sitte å diskutere hver eneste gang ishockey skal diskuteres. Økonomi. Penger, grunker, cash, stål, flis, lapper, kall det hva du vil. Det tok ikke mange nano-sekundene etter finalelagene var klare før økonomipraten var en del av finalen også…i litt sånn hvormangeutlendingerharderepålønningslista opplegg.

I mine øyne har 2 lag kommet seg til finalen hver på sin måte med hver sine spillerstaller, og oppgjøret skal tas på isen og ikke rundt opptellingskassa og nettbankbrikken. Ikke misforstå. Det er jo ikke bare nå dette er et tema. Før avgjørende opprykkskamp i fjor, og i år, var økonomien også et hett tema. Jeg skjønner det, men jeg synes det er synd. Jeg skulle ønske ishockeyen som produkt var sterkt nok til at feks reisekostnader ikke var med på å hemme deltakelse for lag utenfor østlandsområdet. Jeg skulle ønske hockeyen som produkt var så sterk at hockeyforbundet ikke hadde antall utlendinger som en grense, men heller størrelse lønnskostnader totalt pr klubb. Da ville mye regulere seg selv.

Nåvel..

Lykke til, til både Lillehammer og Storhamar. Jeg håper på 7 gode kamper 🙂

 

Legg meg gjerne til på snap: Jimbo-33. 

 

#ishockey #2hockey #hockey #Get #Getliga

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg