Det er klart for finale nr 2: Lillehammer – Storhamar

Kristins Hall i dag klokka 18.00

Det er vel svært få som ikke har fått med seg at Storhamar gjorde jobben for 2 dager siden og vant til slutt meget overbevisende, ja litt grusende faktisk, hele 7-0 hjemme i CC Amfi. Spørsmålet er om Lillehammer klarer krumme hempa og komme seg nok opp i ringa i dag til å svare på det Storhamar gjorde på tirsdag. 2-0 i matcher etter dagens kamp kan vise seg å være fryktelig vanskelig å rette opp.

Skal Lillehammer ha noen sjanse til å slå Storhamar så må det inn et helt annet tempo og jag etter mann/puck enn det som ble vist på tirsdag. Til tider så det ut som Storhamar spilte powerplay selv om begge lag hadde fullt mannskap. Lillehammer ble gående imellom da Storhamar fikk snurr på pucken inne i sonen istdenfor da å konse om “en mann til hver”. Det er jo i det øyeblikk man begynner å skal hjelpe på steder man ikke har noe å gjøre at overtallsspillet kommer. I “gamle dager” snakket Åge Ellingsen alltid i intervjuer om å holde motstanderen på utsiden. Det tror jeg er noe av nøkkelen til Lillehammer i dag.. det pluss det å ikke la Berglund m/flere snike seg inn på bakside for tversoverpass gjennom slottet.

Viktigste for alle lag som presses og sliter er å få puck utenfor blå, organisere og begynne på nytt. Det kan jo ikke sies annet enn at Storhamar er favoritter til å vinne i dag også, noe som betyr at jo lenger ut i matchen Lillehammer klarer å holde Storhamar unna scoring jo mer frustrert vil de bli, og med frustrasjon kommer feil. Plassbytte som glipper, back som satser inn på feil puck, etc.

 

Kamp 1:

Storhamar – Lillehammer 7-0 (0-0,4-0,3-0), Skuddstatistikk 36-20 (11-9,15-7,10-4), Minutter 20-20 (2-2,2-2,16-16)

 

Sluttspillstats:

Topp 3 poeng Lillehammer: Ellis 14 (2+12), Vigier 11 (6+5), Cameron 10 (4+6)

Topp 3 poeng Storhamar: Curran 23 (11+12), Berglund 20 (7+13), Zettergren 16 (6+10)

3 Råtasser Lillehammer: Nyhus 31min, Rønold 25min, Morley 14min

3 Råtasser Storhamar: Morrison 41min, Søgaard 12min, Curran/Nicholls/Dokken 10min

 

Når det gjelder “råtasser” så er det vel heller ikke mange som ikke har fått med seg S.E.Edvardsens innlegg i Tips for Get-Ligaen der en situasjon helt på tampen av kampen belyses. Kort sagt så er det en høy kryss-takling som skaper diskusjon. Jeg for min del har sett og sett på de bilder/den film som er der. Jeg har gått bilde for bilde og kan ikke annet enn å tenke at dette var en kryss mot skulder som sklir av på skulderkoppen og treffer kjake/hals. 2 minutter for kryss, ja, tilsiktet mot hode etc og da match/karantene, nei. Kun min mening og jeg har ingen særinteresser for karantener hverken den ene eller andre veien.

Sånn, ferdig med den situasjonen. Ny kamp i dag.

Lykke til Lillehammer og Storhamar 🙂

 

Legg meg gjerne til på snap: Jimbo-33. 

 

#ishockey #2hockey #hockey #Get #Getliga

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg