Gratulerer Storhamar med Kongepokal

..men fy for et alkoholmisbruk !!!

Det var “mætt fjøs” og stormende jubel fra start til slutt. Jeg tror hver og en med Storhamar som favorittlag var mer eller mindre skråsikre på at det kom til å bli feiring av en NM-tittel i CC Amfi i går. Det var også slik det gikk. Da det ble puttet 4-2 i åpen kasse rett før slutt så “eksploderte” det i hallen og tilogmed Solo-Olga hadde ikke klart å overdøve jubelbrusen.

Hansker, køller og hjelmer føk i været (har noen noengang fått noe i hue når det der gjøres forresten…hadde jo vært rimelig døvt å gå glipp av festen pga ei hockeykølle i øyet), spillerne laget mølje ikke sett siden en relativ luguber tysk p-rull fra 70-tallet, gullhjelmer kom på samtidig som man kjørte hoppesagåsa dansesareven-dansen håndballjentene er så kjent for hver gang de vinner, og champisen kom frem.

Jeg er med helt hit.

Det er helt innafor å få champisen ut på isen, riste flaskene og spraye ned alt og alle med “europris-champisen”. Det er helt innafor å feire slik alle feirer når de vinner. Av 1 liter sprudelwasser havner fryktelig lite i munner etc…det er helt greit for meg.

Det som ikke er innafor er når vi ser feiringen fra garderoben. Joda, champisen ristes og sprayes her og, men når de begynner gjøre dette med øl.. ØL.. man søler da ikke med øl. Det er alkoholmisbruk det. En duggfrisk skal settes mot leppene i boks, flaske eller glass og nytes. Man skal da ikke drive å pælme livets vann rundt på den måten.

Husk det til neste år, hva enn lag som vinner.

 

Ps! Hvis det var lett-øl så glem hele innlegget.

 

Legg meg gjerne til på snap: Jimbo-33. 

 

#ishockey #2hockey #hockey #Get #Getliga

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg