Ta Lørenskog-avgjørelsen nå, og ikke i august

Det er for meg klinkende krystallklart at Lørenskog bør ha en friskmelding på plass en av de første dagene. Har de ikke det bør Narvik bli tilbudt å ta over plassen så tidlig at de har sjans til å forberede seg.

Lørenskog er altså i trøbbel, igjen. Det er nok en gang økonomien som ikke er på stell. De har sendt ut en pressemelding i dag der de forteller om situasjonen, der de nok en gang frir til lokalmiljøet (etter å ha surva litt om de først) og ber om støtte fra firmaer og kommune. Jeg synes det kanskje er på tide å stikke fingen i jorda (etter tælan har gått dah) og finne ut om det er noe poeng å halte videre sesong for sesong.

At dette skjer er jo ingen bombe. Allerede lenge før 1-div kvalliken startet var det mye snakk om viktigheten av også å bli nummer 3 i kvalliken i tilfelle Lørenskog gikk på dunken i løpet av sommeren. Nå er knapt våren i gang og Lørenskog virker å være i skikkelig deep shit. Om jeg ikke husker feil så var det lønninger spillere + leverandørgjeld det står på. Skal ikke si så mye om det annet enn at et firma som drev på som Lørenskog gjør hadde ikke overlevd lenge.

Jeg er mer opptatt av det sportslige, og da evt Narvik sin inntreden i Get. For det er for meg ingen tvil at Narvik bør få tilbudet om ikke Lørenskog mirakuløst finner masse med peeng….kanksje junioravdelingen kunne gå manngard etter Nokas-pengene som skal være gjemt unna et eller annet sted?  Nåvel. Forbundet bør ta en avgjørelse snarest. Det blir helt kokkos om Narvik skal forberede seg til 1 div-spill og så i august få tilbudet om Get. En eller annen bør kanskje nå ta avgjørelsen for Lørenskog at “vi tar en Tønsberg” og begynner på nytt i sunnere former.

Supporterne til Narvik bør jo også få sjansen til å kjøpe større trommer, strammere trommeskinn som lager enda mer lyd, samt bestille opp ørepropper laget for Get-jubel.

Det er ikke mange dagene siden jeg satt og hørte på Håkan Södergren på Klækken Hotell. Han fortalte hvor glad han var for at et lag hadde rykket opp i Get på grunn av sportslig prestasjon og ikke på grunn av økonomisk rot. Det gleden varte ikke lenge ser det ut til.

Jeg ser det diskuteres om man ikke bare burde kutte strengen og la Lørenskog ta steget ned. Jeg sier meg ikke på noen måte uenig i det om de ikke kommer opp med pengene de skylder + et kvalifisert realistisk budsjett for neste sesong.

Det bør gjøres noe nå, og ikke om 3 måneder.

 

Legg meg gjerne til på snap: Jimbo-33. 

 

#ishockey #2hockey #hockey #Get #Getliga

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg