Lørenskog Elite har 6 uker på seg

…ja og hva skjer da? Hva er plan B?

Det er sikkert mye vi vanlige dødelige ikke blir informert om, men det kunne vært interessant om ishockeyforbundet informerte skikkelig en gang for alle om hva som eventuelt skjer om lisensutvalget ikke godkjenner Lørenskog Elite sin aksjon for å redde Get-plassen sesongen 2018-2019. Jeg tar det egentlig for gitt at det er en plan B. Det går jo simpelthen ikke an å be alle vente i 6 uker for å se om det mirakuløst dukker opp en masse penger på Lørenskog. Jeg ser jo at det spekuleres i både Narvik og Kongsvinger om plassen skal tas om de blir tilbudt den. Men saken er jo: Hva blir resultatet om Narvik/Kongsvinger sier “nei takk”.

Kan de si “nei takk” er jo en annen ting. De sa jo “ja” til å spille kvalliken og da ta konsekvensen av et opprykk/bli i Get. Er det noe regelverk som sier noe om akkurat den situasjonen? Kan forbundet med regelboken i hånden si “nå er plassen deres, det var dette dere sa ja til, og nå bruker vi paragraf 118c, 24 ledd, 3 underpunkt som beskriver dette” (bare fant på den, trenger ikke lete).

Det som hvert fall blir helt kokkos er om Get-ligaen ender opp med 9 lag. Kokkos på den måten at det da ikke blir fulle runder hver gang i tillegg til at kamp-antallet blir ujevnt. Men, jeg er faktisk mer tilhenger av 9 lag enn at Forbundet går løs på serieordningen for å feks tillate dobbeltkamper i Narvik. Get har sin spilleplan og vil man være med der synes jeg man skal følge den.

 

Hva kan så resultatet utover bli?

1) Lørenskog får lisens og driver som før

2) Lørenskog får lisens men “begynner på scratch”

3) Lørenskog får ikke lisens

4) Narvik tilbys plassen og tar den

5) Narvik tilbys plassen og avslår

6) Kongsvinger tilbys plassen og tar den

7) Kongsvinger tilbys plassen og avslår

8) Vi ender opp med en Get-liga på 9 lag.

Jeg går ut ifra at kun de lag som var i kval kan tilbys Get-plass, men kanskje er det slik at det ansees så viktig at det er 10 lag at man strekker seg ekstremt langt i alle retninger for å få det til?

Da Tønsberg takket nei/trakk seg fra Get så måtte de ned i 2 div der de kunne begynne på nytt. Hva vil skje med Lørenskog om de ikke får lisens?

 

Legg meg gjerne til på snap: Jimbo-33. 

 

#ishockey #2hockey #hockey #Get #Getliga

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg