Sex, fyll, løgn og fanteri… Norge 2018

Man skulle jo, i disse Paradise Hotel-tider tro at her kom nok et innlegg om hvor fæle ungdommen er etc..men, nei og niks og nada.. : Det er norske politikere det gjelder.

Den siste tiden har vi altså hatt #metoo med Giske og andre profilerte politikere i overskriftene. Vi har hatt trøndersk bryllupsfest med påfølgende middag og besudling av kornåkeren til dessert. Nå har vi Navarsete og en relativt direkte tekst i en sms-melding fra en av 10 mannlige SP-politikere på guttetur. Felles for alle saker er selvsagt inntak av store mengder alkohol.

Det å rydde opp i disse sakene får de stå for selv. Det er mye her som skulle vært ugjort. Det er mye her som burde vært unnskyldt og hvert ferdig med for lenge siden. Men neida. Det at Giske klådde på damer og har måttet stå skolerett for det er greit nok. Det at Grande våkna opp med kønn i trusa får så også bare være. Det har skjedd, får ikke ugjort det, men;

Denne siste med Navarsete skjedde altså for 2 år siden. Den er gravd frem igjen nå. Det er en ikke-sak egentlig. Vel, den var sikkert ille nok for Navarsete da hun mottok den, og er sikkert passe ille nå for de 10 menn som er involvert og ikke husker noen ting. Jeg lurer nå egentlig mest på hvorfor denne saken dras frem nå, og ikke så mye på hvem som faktisk sendte meldingen.

Men; Det jeg lurer mest på er:

Er det innafor at det brukes skattebetalerpenger på å finne ut hvem som sendte en sms-melding i fylla til Navarsete? Jeg synes ikke det. Det at en SP topp mener at “her skal det anmeldes” og regner med full Kripos etterforskning av en fylle-tekst bare beviser hvor lang ut på vidda enkelte stortingspolitikere egentlig befinner seg. Hva da med alle de menn og kvinner som mottar sånne meldinger hver fredags- og lørdagsnatt? Skal alle sammen da kunne gå på kammeret og forvente Derrrick og Klein? Er loven lik for alle?

Er det innafor at vi som skattebetalere skal finansiere all den tiden stortingspolitikerne nå bruker på etterdønninger av fyllefester? Hvor langt bakover i tid skal vi gå? Kan Stoltenberg risikere å bli anmeldt av en eller annen han leika doktor med da de begge var barnehagebarn? Kan Siv Jensen risikere en høring på grunn av litt for mye tunge på en klinings på en elevkveld i 8 klasse?

Det som mangler nå er at en eller annen politiker kommer med chat-loggen sin fra msn-messenger fra 90-tallet.  Loggen inneholder snakk om løst og fast samt inngående beskrivelse av rompens fortreffelige form i en lett trang jeans og hva den mannlige del av samtalen har lyst å gjøre med den samme rompa og tilhørende kroppsdeler på samme kropp neste gang de møtes i smug og i skjul fra media og andre..

 

At stortingspolitikere, som jo som kjent nærmest beordrer oss alle til moderasjon og moralsk livsførsel, ikke helt klarer leve som de mener vi skal, får så være. De mister jo bare tillit og velgere, det er få som tar reell skade av dette.

Men, rydd opp i møkka på fritiden.

Takk.

#Norge #politikk #metoo #sms #Navarsete #SP #Borten #Moe #sex #fyll

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg