Norsk Politi: Legg fra dere alt: Nå skal sex-sms-senderen tas!

Senterpartiet har nå altså gått til det skritt (ikke sånn skritt dah…) å politianmelde sex-sms’en som ble sendt til Navarsete fra en hyttetur.

10 menn befant seg altså på en hytte. 10 menn fra Senterpartiet. 10 bondemenn. Skal vi vedde på om det kun befant seg kjøpebrennevin på den hytta eller om det var med en ferdigblanding av sukker og gjær trygt brygget langt inn i skogene langt utenfor luktevidde fra områdets lensmann?

Hva skjedde egentlig på den hytteturen?

Kanskje fikk de 10 barske bondemenn et innfall av Paradise Hotel lignende greier? Kanskje de 10 gikk på dagsfylla etter en seriøs runde med egg, bacon og bønner med reparerende kjøpejæger attåt? (all mat fra frittgående høner, griser og ehh.bønder..selvsagt). Kanskje de 10 muskelløse politikermenn etter en runde med hjemmelaget relativ sur gin med tonic fra super’n rett og slett skinnydippet og dermed fikk nakenheten i spill? Kanskje de 10 nå relativt beduggede fant ut at en runde med bar 96 for å få vekk frosten i hode, skulder, kne og tå..samt lillemannen var lurt? Kanskje det ble atskillige runder? Kan det være at de 10 utvalgte dro en suomi og satt seg til rundt bålet kliss nakne og dasket seg med bjørkekvist både her og der?

Kan det hende at de nå da 10 drita bondemenn begynte, i Paradise Hotel lignende lek, med “nødt eller sannhet”?

Kan det være at en av de 10 valgte “nødt”….

Kan det være at det var slik meldingen kom til?

 

Det er et faktum at dette skjedde for snart 2 år siden. Hva i all verden vil Senterpartiet oppnå ved å politianmelde dette? Forventer de at andre saker skal legges bort fordi Navarsete fikk en melding om at noen hadde lyst på en av kropps”delene” hennes for 2 år siden? Hva forventer Senterpartiet at politiet skal gjøre? Kalle inn alle til avhør?

“Ja, da var det oss da Hansen. Er det du som er avsenderen av sms til Navarsete”?

“Jeg husker ikke noe fra den kvelden, jeg var drita”.

“Ok”.

“Neste”…

 

Hva slags presedens setter dette nå? Skal alle begynne å anmelde sms-er med litt shady innhold som man ikke liker?

#Senterpartiet #sms #sex #fyll

 

3 kommentarer
  1. hvis en småslibrig sms skal føre til politetterforskning og sykemelding
   Hva da med dickpicks? full innleggelse og kripos?
   Eg tenker at kanskje han som sendte den ikkje engang husker ha gjorde det? Ellers nå er det så utbrodert at eg hadde ikkje sagt et pip

  2. Hei.
   Hva i all verden er dette for noe tull å lage så mye oppstyr om.
   Hvis folk blir hysteriske av dette, ja hva er tankegangen vedrørende å få en så lite tullete melding, slå a iPad og lignende . Bruk brevdue.
   Mvh
   Ole i Åsa

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg