Ringerike Panthers, Get 2018-2019, silly season

Oppdatering nr 1, 30 april 2018

Det er snart mai og sesongoppkjøringen til gutta er i gang allerede. Men, troppen er jo på ingen måte komplett. Det er mye signering som skal gjøres før man står der 1 august med en fullverdig tropp klar for Get-spill.

Silly season, som det heter, er for de som måtte lure på det perioden mellom 2 sesonger for lagene. Ringerike Panthers avsluttet sesongen med et opprykksbrak i mars og skal møte (etter hva jeg vet) Frisk Asker hjemme i Schjongshallen søndag 16 september til den smått historiske første kampen på norsk toppnivå.

Ringerike Panthers er nå inne i en barmarkperiode med 2 fellestreninger og et uant antall egentreninger pr spiller på gymmen pr uke. Det er mye “skrot” som skal løftes gang på gang på studio for å bli så fysisk klare foir neste års Get-liga som mulig. I tillegg skal man vel se om strong-man Ylven kan slås i Ironman-testene. Spillerne har som vanlig vært på tester i Fredrikstad og skal vel tlbake på høsten for å sjekke fremgangen i sommer.

Hvem er så klare for neste sesong pr nå?

Meg bekjent så var det 2 spillere som allerede hadde kontrakt for sesongen 2018-2019, og det er målvakt Andreas Aasen Rian samt løper Mikael Hansson. Resten av troppen må signere etter hvert som det forhandles ferdig og troppen settes sammen av trenerteamet Boork og Braxenholm. Foreløpig har Kristoffer Melin, Robin Bjørnstad samt Max Petterson signert. Max som lar kenguru være kenguru og heller kommer tilbake til Ringerike for Get-spill. Spillerne på Ringerike bør ved første anledning lage en sånn opprykksmølje foran målet så Petterson får oppleve det han og.

 

Målvakter:

#70 Andreas Aasen Rian

 

Backer:

#44 Robin Bjørnstad, #28 Max Petterson

 

Angripere:

#11 Mikael Hansson, #92 Kristoffer Melin

 

 

Legg meg gjerne til på snap: Jimbo-33. 

 

#ishockey #2hockey #hockey #Get #Getliga

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg