Lørenskog, Narvik, Kongsvinger; Hvem blir det?

Blir det noen av de?

I dag kan altså nyheten leses om at Lørenskog ikke har klart å samle inn alle de midlene de trenger for å innfri gjelden sin. Lørenskog trengte altså ca 900′ strakskroner til “futen” samt 1,5 mill leverandørgjeldkroner ganske fort. Pr nå har de etter eget sigende fått inn 250 lapper og er da som alle, selv den dårligste brøkregner, kan se fryktelig langt unna å se ut til å berge plassen sin.

Lørenskog har frist til i morgen med å komme med budsjett og en tilfredsstillende økonomisk plan for kommende sesong. Den beste planen nå for å klare det er vel å bare si “vent til lørdag med å ta en avgjørelse a… vi speller eurojackpot for 250 lapper på fredag”. Slik det ser ut i dag så vil hockeynorge få beskjed 10 mai på om Lørenskog er Get-lag eller ikke.

Hva så med Narvik om Lørenskog Elite må kaste inn håndkleet? Har Narvik drevet med parallell-budsjettering? Er sponsorene i nord-norge klare til å doble innskuddene for å sikre ett år i Get? Hallen står der med sine 1000 plasser. Jeg tar det for gitt at forbundet ikke ville kreve alt for mye av opprusting om Narvik takket ja nå med såpass til dårlig frist.

Hva med Kongsvinger om Narvik takker nei? Synes jo å ha sett at spillere har forlatt Kongsvinger i etterkant av nedrykk til fordel for Get-klubber. Er det spillere, økonomi eller vilje nok igjen på Kongsvinger til å steppe opp på kort varsel? Det ville jo vært unektelig litt komisk om det laget som havnet børr sist i kvalliken endte opp med en Get-plass alikevel.

Jeg håper det blir en ordning, samme hviilket lag. Det er litt nedtur for norsk ishockey om vi ikke har nok lag til å bekle en 10-lags toppserie.

 

Ps! Lørenskog.. det å skylde kemneren/skattefuten kroner er ikke lurt over lang tid. Det finnes ikke magamål på de gebyr, straffegebyr, straff på straffegebyr etc de klarer å ilegge.

 

Legg meg gjerne til på snap: Jimbo-33. 

 

#ishockey #2hockey #hockey #Get #Getliga

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg