Ringerike Panthers, Get 2018-2019, Silly Season

Oppdatering nr 2, 04 mai 2018

Sesongoppkjøringen til gutta er i gang. Men, troppen er jo på ingen måte komplett. Det er mye signering som skal gjøres før man står der 1 august med en fullverdig tropp klar for Get-spill.

Det er i dag offentliggjort at spiller #23 Jonas Moen er tilbake i Ringerike Panthers kommende sesong. “Piraten” kommer fra Furuset, som han gikk til nettopp fra Ringerike Panthers. I Jonas Moen vet Boork og Braxenholm hva de får. Jonas er en lagspiller til tusen som tar drittjobbene når de trengs som alle de andre gutta på laget, så helt klart en verdifull spiller for Panthers. Gratulerer til Panthers og Jonas Moen med signeringen.

Men…

Denne re-signeringen får en liten hockeysjel til å undre.. Kan det være andre tidligere spillere på vei tilbake? Jeg vet ikke, men man følger jo med. Hvor langt bakover kan man forresten tenke seg “tidligere spillere på vei tilbake”. Hva med Emil Danielsson for eksempel? To push-ups så er vel han klar..:) Joakim Stadsvik gir seg i Tønsberg nå…kan ikke huske å lese at han skulle legge opp…? Hvem flere.. Jeg tipper på flere overraskelser fra Boork og Brax.

Ps! Så lenge de holder seg unna Tom “topptrent” Mosengen og Bjørn “best på benken” Oppegaard så ere greit. Geriatriks er tynne nok i backrekka som de er.

 

Hvem er så klare for neste sesong pr nå?

 

Målvakter:

#70 Andreas Aasen Rian

 

Backer:

#44 Robin Bjørnstad, #28 Max Petterson

 

Angripere:

#11 Mikael Hansson, #92 Kristoffer Melin, #23 Jonas Moen

 

 

Legg meg gjerne til på snap: Jimbo-33. 

 

#ishockey #2hockey #hockey #Get #Getliga

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg