Ringerike Panthers, Get 2018-2019, Silly Season

Oppdatering nr 3, 09 mai 2018

Hvem blir med videre?

Den foreløpige offentliggjorte troppen til Ringerike Panthers er ikke stor. I utgangspunktet bør vel en Get-tropp ha 2 målvakter (med tilgang på en tredje) 7-8 backer og rundt 15 løpere. Hver kamp spilles vel med 3 backpar og 4 løperekker, så 2 ekstra backer og 3 ekstra løpere for å holde unna for skader og evt karantener er vel ikke helt utenkelig. Det var mange spillere som spilte en eller flere kamper for Ringerike i løpet av fjorårets sesong og da var med på en historisk bragd i større eller mindre grad.

Den fullstendige listen:

Kristoffer Melin, Michael Söderberg, Dennis Ryttar, Joachim Jensen, Dustin Parks, Joachim Engesveen, Mikael Hansson, Max Petterson, Nikolai Dalen, Petter Ellefsen, Amund Nyland, Robin Bjørnstad, Markus Albert, Eivind Andresen, Even Fosse, Kristian Kristensen, Thomas Lystad, Nils Fuglesang, Andreas Adolfsen, Joachim Svensson, Jørgen Langdalen, Jonathan Ed, Andreas Engblom, Marius Hansen, Tobias Skaarberg, Tobias Skuterud, Emil Lindbom, Ole Morten Furseth, Andreas Rian.

Men, mange av disse spillerne var kun på utlån i kortere eller lengre tid. Listen blir litt annerledes om vi tar bort de navnene. Tar man også vekk de som allerede har signert for kommende sesong så ser vel listen omtrent slik ut over de navn “vi” venter en avklaring på. Vi som er innom hallen en gang iblant nå også etter serieslutt (isen ligger jo der) så ser vi jo noen av disse navnene i den reviderte listen som kommer under her.

Revidert liste:

Michael Söderberg, Dennis Ryttar, Joachim Jensen, Dustin Parks, Joachim Engesveen, Nikolai Dalen, Amund Nyland, Markus Albert, Eivind Andresen, Kristian Kristensen, Thomas Lystad, Andreas Adolfsen, Andreas Engblom, Emil Lindbom.

 

Det som jo er spennende er hvem Ringerike, Boork og Braxenholm klarer å hente til Hønefoss og en permanent overgang (da utlån strengt tatt ikke gjøres lenger, man må skrive overgang frem og tilbake på en bestemt dato, ifølge kilde). Petter Ellefsen, Thomas Lystad, Nils Fuglesang, Joachim Svensson og Tobias Skaarberg er alle navn som var på en “låne”-avtale.  Jonathan Ed og Tobias Skuterud var vel bare med pga samarbeidsavtalen. Jørgen Langdalen har skrevet under for Storhamar.

Nåvel.. Det er uttalt at man ønsker å dra med seg kjernen videre inn i Get. Det betyr vel kort og godt at vi ikke kommer til å se absolutt alle navnene fra i fjor i Panthersdrakt kommende sesong. Noen går og andre kommer til. Sånn er det bare. Sålenge man ligger ekstremt langt unna å “dra en HBK” og bytte ut hele laget så er det meste innafor.

 

Hvem er så klare for neste sesong pr nå?

 

Målvakter:

#70 Andreas Aasen Rian

 

Backer:

#44 Robin Bjørnstad, #28 Max Petterson

 

Angripere:

#11 Mikael Hansson, #92 Kristoffer Melin, #23 Jonas Moen

 

 

Legg meg gjerne til på snap: Jimbo-33. 

 

#ishockey #2hockey #hockey #Get #Getliga

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg