Herlig fraværende flaggdebatt

I hvert fall nesten..

Det er vel nesten bare en ting som er sikrere enn politisk skævellævel på tv annethvert år i forbindelse med valg, og det er den årlige flaggdebatten i media og sosiale medier i forbindelse med barnetogene.

Tygg på den en gang til: Barnetogene.

Det slår aldri feil. Nettdebattanter og nett-troll hamrer løs på tastaturet om dagen 17 mai og hvor mye den betyr for Norge. De slår om seg med floskler og store ord om Norges tradisjoner og hvor stolt man skal være av Norge som nasjon og Norges flagg.

Og det skal man jo selvsagt.

Men vi snakker barn her. Vi snakker barn som stiller opp og feirer Norge, men som samtidig er litt stolte av det landet de kommer fra,

Akkurat sånn som nordmenn som går i 4 juli paraden i USA for eksempel i bunad og norsk flagg. For nordmenn skal selvsagt ha lov til å gjøre sånt i utlandet, det er bare utlendinger som ikke skal ha lov til det her…på vår dag.

Jeg for min del er mye mer skeptisk til alle utlendinger i Norge som driter i dagen, som holder ungene sine hjemme, som ikke vil delta. De er for meg uendelig mye verre enn en og annen liten tass med et flagg fra Kongo eller Kamerun.

Heldigvis har det vært lite pes i år. Kanskje vi som nasjon har vokst litt? Eller er de mest kritiske til utlendinger i Norge kanskje på sydentur?

Gratulerer med dagen alle sammen:)

#hurra #17mai #flagg #Norge

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg