Og så var de bare 9…

Lørenskog degraderes til 2 divisjon…?

Etter de siste dagers skriverier å skjønne så er det nå altså klart at Lørenskog Elite ikke lenger har tilhold i Get-ligaen. Ut ifra samme skriverier så har de heller ikke mulighet til å stille i 1 divisjon, siden lisens man søker om gjelder for spill i begge disse ligaene. Her må gjerne forbundet korrigere om dette ikke r tilfelle.

Nå er det sånn at siden jeg ikke har lest dette i noen pressemelding fra forbundet eller på forbundets egen nettside så velger jeg å se på de siste dagers opplysninger med en ørliten klype salt enn så lenge. Plutselig skjer det ett eller annet.

Men; inntil videre:

Lørenskog sendte altså inn en lisenssøknad som ble avslått. Lørenskog anket denne avgjørelsen, som igjen ble avslått. Det siste var alså en appell som så etter sigende også har blitt forkastet. Nå drar dette så ut at hele greia begynner å virke mer som en krangel mellom unger;

-“jeg vil være med å leke”.

-“nei, jeg vil ikke leke med deg”.

-“jooo…kom igien a”.

-“nei…jeg vil ikke”.

-“jammen”..

-“nei”…

-“men”.

-NEI

 

Jeg for min del synes at forbundet nå burde gå ut med store bokstaver og høye kneløft og informere skikkelig i en pressemelding til alle. Det er så mye bambus og kokkos rundt denne saken nå at hockeynorge burde fått stillet nyskjerrigheten sin. Det kan selvfølgelig være at lederne i de forskjellige involverte klubbene vet mye mer enn oss dødelige..

Nåvel; Litt trivia til slutt..

Erik Follestad skal etter hva jeg har lest være spillende trener for nystartede Asker & Bærum Hockey som starter opp i 2 divisjon. Klubben går høyt ut og reklamerer med nullkostnader for spillere som vil være med. Ingen avgifter eller noe sånt. De skal etablere seg på sikt i 1 divisjon for å kunne sende spillere opp i Get-klubber.

 

Legg meg gjerne til på snap: Jimbo-33. 

 

#ishockey #2hockey #hockey #Get #Getliga

1 kommentar
  1. Et korrektur tips: bruk enten – eller “”. Det ser rart ut å bruke begge deler.
   Det var den eneste kommentarne jeg kom på. Du vet jeg er jo så glad i hockey 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg