Ringerike Panthers på is

Get-laget med treningshelg denne helgen.

22-23 mann og et par målvakter steppet ut på isen i Schjongshallen i kveld klokka 18.00 for sesongens første istrening som nyopprykket lag.

Ringerike Panthers har en is-økt i dag

De har 2 is-økter i morgen

Og de har en is-økt på søndag.

Jeg aner jo ikke noe om opplegget denne helgen, i tillegg får jeg lett utslett av å bare høre om barmark, men jeg antar at det skal løpes, hoppes, chinnes, foretas belgisk unnamanøver etc innimellom is-øktene.

Bare for å oppklare for uinnvidde: Det du ser er ikke kjempesvære pucker..det er små gummidekk….som utrolig nok er ganske vanskelige å finte ut til tider.

Flere bilder får dere ikke for jeg måtte på butikken etter sitron og majones. Vi skulle nemlig spise krabbeklør, reker og blåskjell til middag….som forøvrig var dritgodt.

Det siste der var en edit..

Altså en editering..

Ikke noe gjort av ei dame som het Edit..

Hvem var så i hallen..bortsett fra Randi, Tormod, bikkja til Randi, Linda, Janka, jeg og en masse Frisk 05 spillere?

….og dette blir på husk

Boork, Braxenholm, han dærre keepertreneren., Melin, Parks, Adolfsen, Ellefsen, Hansson, Rian, Ryttar, Petterson, Lystad, Engblom, Søderberg, Dalen, Fosse, Engesveen, Fuglesang, Kristensen, Westman, Moen, Skaarberg, Jensen, pluss flere. Det var også noen ukjente skøyteganger/hjelmer så noen nye navn kommer nok.

En mann mangler.. Blidfanten #44 Bjørnstad ligger på sykehus med operert kne. Han skadet seg under løpetrening og ødela vel det som kunne ødelegges i det ene kneet. Bjørnstad er ved godt mot, han bor tross alt på Almemoen og blir nok godt tatt vare på etter hvert, men det går nok atskillige måneder før han er i nærheten av å være på is, dessverre.

#ringerikepanthers #2hockey #Get

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg