5 råtips til mannen for å få kastet shit..

Få det ryddig med mine 5 eksellente ryddetips!

Det er mulig at jeg tråkker over streken (har noen noensinne sett den forresten) med mine ryddetips og at jeg kanskje rett og slett setter i gang en mannebevegelse med virkning langt utenfor mine fatteevner.  Jeg tror nemlig at vi i fremtiden kommer til å oppleve antall mannlige skap-blogglesere som kommer ut av bloggleseskapet som langt overstiger det antall damer som i løpet av vinteren melder seg på til bikinifitnesskonkurranser neste sommer..og da snakker vi mengder, på grunn av dette innlegget.

Det er jo slik at med hus, bil, hage, barn, dyr, etc så begynner en prosess med å anskaffe seg ting som sjelden forsvinner ut av eiendeommen med mindre det er “beyond rescue” eller på annen måte ubrukelig. Rom for rom fylles, bod for bod fylles, det pakkes i esker og dunker for “det kan jo hende at vi får bruk for det en gang”. Garasjen fylles opp med leker, sykler, sparkesykler, rett og slett alt mulig rart man “kan” få bruk for.

Men det gjør vi jo selvsagt ikke. Det er ikke uvanlig at familier ved flytting finner 5 sett komplett julepynt pent pakket og merket jo lenger inn i boden man kommer. Ikke er det heller uvanlig å finne barneklær sirlig pakket i størrelser og årstidsmessig man mente å bruke på barn nr 2 når man leter etter mopedhjelm til nettopp barn nr 2.

Så;

Her kommer 5 gode råd for å få pælma skiten ut av huset:

1) Bruk svarte søplesekker så ingen ser hva du har hivi oppi…ellers plukkes skiten inn igjen.

2) Fjern batterier på barneleker så det ikke spilles en eneste lyd fra søplesekken…da havner den inn igjen..

3) Ikke spør “trenger vi denne”? … da gjør “vi” alltid det…

4) Ser det ut som det har ligget en stund, følg 1, 2 og 3 og list sekken ut i garasjen/container.

5) Stå ved kastevalget i all ettertid… “Nei, den har jeg ikke sett” er helt innafor…

Jeg kan selvfølgelig stå ved disse reglene. Hver eneste sommer de siste 3 årene har oppsamlet shait blitt kastet (eller gitt bort/solgt dahh.., jeg setter meg jo ikke opp mot gjenbrukssamfunnet. Jeg gjorde opptil flere unge par lykkelige en sommer med gratis lydanlegg osv) og smuglet ut av huset for senere å bli donert til dynga.

Dette innlegget er selvsagt litt skummelt å skrive, fordi: 1) Har jeg nå egentlig avslørt en av de få hemmeligheter vi menn har for å bli kvitt shaiten fra husa vi bor i…, og 2) Kan det være nå at alle dameleserne nå tusler frem til gubbene sine, slår ipaden i bordet og sier “hei kvapseræva, se til å begynn å rydd sånn som han her gjør, og du kan følge de 5 reglene her fra han hockeytufsen som avslørte hemmeligheten deres”.

jaja… det er verdt det.

Jeg kan ikke annet enn å følge spent med videre…

1 kommentar

Siste innlegg