Hva skjer i 2 divisjon Norsk ishockey?

Blir det i det hele tatt noe serie?

Det har kommet et tips til meg om at det pr forrige uke kun er Ski og Lørenskog som er klare for neste sesongs 2 divisjon. Dette skal det hvert fall ha blitt informert om på et supportermøte, og grunnen til at de andre lagene ikke er klare for spill i neste sesongs 2 divisjon skal være at de skylder forbundet penger. Nå aner ikke jeg noe om hvor mye etc det skal være snakk om, men synes likevel det er håpløst at det også i 2 divisjon ser ut til å bli noe krøll denne sesongen.

Hvilke lag var i 2 divisjon i fjor?

Moss, Storhamar YA, Bergen, Hafrsfjord, Astor, Ski, Haugesund og Jutul.

Storhamar YA klarte som kjent å kvalifisere seg til 1 divisjon så de er ikke å regne med i lagene for neste sesongs 2 divisjon. Men hva med alle de andre? Skulle noen som vet noe sikkert (ikke som mener å ha hørt noe) om alle de andre lagene enn Lørenskog og Ski så er det bare å kommentere. Slik jeg har forstått situasjonen pr nå så vil Ski og Lørenskog evt bli putta i 3 div avd A om de andre lagene ikke gjør opp for seg. Som sagt; Kom med kommentarer. Ps! Forresten, hva skjer med Follestad-laget?

Nåvel… Jeg klarer ikke spørre med selv om det som skjer nå i norsk ishockey er etterdønningene av det vedtaket forbundet tok for noen år siden om å også innlemme 2-divisjon i prestasjonsdelen av norsk ishockey. Det skrev jeg om i 2014, som du kan lese om du trykker HER. Glem hvilke lag jeg nevner i det innlegget, det har jo forandret seg, men vedtaket og følgene av vedtaket er jeg redd vi ser mer og mer av utover om det ikke tas et skikkelig grepa tak i hele hockeynorge.

Det var helt sikkert godt ment av forbundet å innlemme 2 divisjon i prestasjonsdelen og dermed skape 3 x 10 lag som skal spisse norsk ishockey på toppnivå. Men, vi ser jo hva som har skjedd. Get blir i år 9 lag, 1-divisjon 10 og 2 divisjon antakeligvis mest sannsynlig en 6-7-8 lag.

Sånn sett er det hevet over enhver tvil at vi må satse vel så mye på rekruttering og bredde i Norge som vi gjør på toppnivå.

Jeg er klar over at det er ferie nå, og at å forvente eventuelle kommentarer på dette kanskje blir vanskelig, men påmelding 2-divisjon var vel for en tid tilbake, og dermed underlig og veldig synd om det stemmer at så mange lag i 2 divisjon også sliter økonomisk.

Editert: Etter mange kommentarer på Facebook så kom fasiten fra forbund så langt: Pr dags dato er 5 lag klare for neste års 2 divisjon, og det er Lørenskog, Bergen, Hafrsfjord, Ski og Haugesund.

Legg meg gjerne til på snap: Jimbo-33.

 

#ishockey #2hockey #hockey

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg