Get har Ironman; Vi har Ironi-man

Årets kåringer er unnagjort!

Get-ligaens 9 lag har vært samlet for å avgjøre hvem som er den sprekeste spilleren samt hvilket lag som samlet er sterkest, raskest, etc. Dette er selvsagt sikkert skikkelig morro det om man synes knebøy, benkpress, chins, løping og sprinting, etc er kjempeartig. Vi som litt mer rutinerte spillere vet jo at det å hoppe høyt ikke er godt for annet enn å rekke opp til øverste hylle på ølbutikken i Åsa. 

Geriatrikstroppen har som vanlig ikke vært samlet noe sted i det hele tatt, for enhver samling er som alle vet en fare for at noen i et ubetenksomt øyeblikk foreslår barmarkstrening “når vi nå alikevel er samlet”. Siden denne “noen” er en som ikke får være med på laget resten av sesongen, så tar vi ikke den sjansen, selv om man skal være rimelig urutt som oldboysspiller å foreslå barmark. Vi hadde en for 4 år siden som foreslo barmark-løping og felles uttøying etterpå… han har karantene enda.

Nåvel..

Get sin Ironman ble i år som i fjor Ylven…men vi, altså Geriatriks, er klare for å presentere en ny årets Ironi-man:

Årets vinner er ikke helt ny for tittelen årets Ironi-man siden han vant også i 2016 med “Nå skal det bli deilig å sitte stille” men ble slått i 2017 av Bjørn Oppegaards udødelige “kan ikke vi backer øve på rygging”?

Før vinneren avsløres så må man nevne en som nesten nådde helt opp i år. Selvutnevnt årets lagleder for 5 året på rad, årets comeback for 4 år på rad, årets poengplukker på trening også for 4 år på rad og årets nykommer for 6 året på rad.

Jarle Skotte Hansen: “Denne sesongen skal jeg rygge skikkelig fort når jeg spiller back”.

Men, hvem var det så som stakk av med seieren Geriatriks Ironi-man 2018?

Det var:

Ulrich Falkeid: “Denne treninga skal jeg ikke si ett eneste ord”.

 

 

Legg meg gjerne til på snap: Jimbo-33.

 

#ishockey #hockey #2hockey #Get #Getligaen

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg