Politikere som sitter i glasshus

Støre, Tadjik, Bastholm og Lysbakken for å nevne noen

Den siste tids hendelser rundt Per Sandberg har fått enkelte (mange) politikere til å kaste seg over tastaturet og hamre løs beskyldninger og politiske fraser rundt dagens regjering og hva de mener er inkompetanse og null kontroll helt fra statsministerens kontor.

Det menes mye, anklages mye, beskyldes mye og skal irettesettes en hel masse.

Opposisjonen står på tå-hev og skal kaste den ene etter den andre fra sine taburetter. Men burde de egentlig være så frempå? Har de alle sin sti ren?

Støre som den fremste frontkjemper for Arbeiderpartiet sitt ønske om regjeringsmakt og statsministerjobb; Har han glemt selv det famøse intervjuet der han driter seg loddrett ut da han får spørsmålet om samtaler med Hamas?

Har Tadjik, Støre, Lysbakken, AP og SV totalt glemt hvem som var i regjering og var ansvarlig for beredskap da Oslo/Utøya skjedde?

Lysbakken er vel heller ikke helt fri for litt selektiv hukommelse hva gjelder politiske brølere: Har han (og alle andre) helt glemt at han måtte gå av som statsråd på grunn av tildeling penger til jenteforsvaret?

Hva gjelder MDG og Bastholm sine krav (sammen med alle de andre politikerne) om åpenhet etc, så håper jeg alle i media og ellers husker dette kravet da de eventuelt selv sitter i regjering og innehar statsrådjobber.

Ikke kast stein i glasshus er det noe som heter (eller noe sånt)..

#Sandberg #Frp #Støre #Lysbakken #Jensen #Solberg #Bastholm #Tadjik #AP #H #MDG #Sv

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg