3 treningskamper Get-ligaen den 4 september

6 av 9 Get-lag i aksjon i treningskamper

Manglerud Star tar imot Lillehammer, Frisk Asker tar imot Sparta og Stjernen tar imot Ringerike.

Jeg er fullstendig klar over at flere lag har vært i Danmark etc for å spille treningskamper, men jeg velger kun å nevne disse 6 lagenes treningskamper mot lag i Get og 1-div, siden jeg finner det mer interessant med tanke på å se på nivå og forskjellene lagene imellom. Ingen betviler vel at det finnes forskjeller mellom 1-div og Get, men det finnes selvsagt også store forskjeller innad i divisjonene også. Etter flere år med mest blikk på 1-divisjon og utviklingen der så skal det bli morsomt å følge Get og de forskjellene fra topp til bunn.

Hvordan har lagene så gjort det?

Manglerud Star har så langt møtt Sparta hjemme og tapt 3-8, og møtt Lillehammer borte og vunnet 3-4 etter straffer. Lillehammer har møtt Manglerud Star hjemme og tapt 3-4 etter straffer. Sparta har så langt møtt Manglerud Star borte og vunnet 3-8, de har møtt Stavanger hjemme og tapt 2-3, de har møtt Stjernen hjemme og tapt 1-5 og de har møtt Stjernen borte og vunnet 1-3. Frisk Asker har møtt Vålerenga borte og tapt 7-2 og de har møtt Vålerenga hjemme og vunnet 4-1. Stjernen har møtt Sparta borte og vunnet 1-5, de har møtt Sparta hjemme og tapt 1-3 og de har møtt Vålerenga borte og tapt 2-0. Ringerike har møtt Vålerenga borte og tapt 5-3, de har møtt Comet borte og tapt 5-3, de har møtt Gjøvik hjemme og vunnet 3-2 e.sd. og de har møtt Comet hjemme og vunnet 4-2.

Nå er dette selvsagt bare treningskamper og gir ingen fasit på hvor gode lagene egentlig er osv… men noe pekepinn gir det nok. Det å tippe resultater i treningskampene som kommer 4 september kan være både lett og vanskelig. Det er enkelt å si at Lillehammer med sine siste forsterkninger vinner over MS, det er enkelt å tippe en heljevn affære mellom Frisk Asker og Sparta, og det er veldig enkelt å bare anta at Stjernen (basert på kvalliken som var) vinner lett over Ringerike. Jeg håper og tror at treningskampene kan overraske.

Det er uansett bare 5 dager til årets Get-liga er i gang og vi får se hvordan det utvikler seg.

Det å tippe utfall av serien i år virker å kanskje bli enda vanskeligere enn tidligere år. “forståsegpåerne” tipper selvsagt Ringerike på 9 plass, slik som alle nye lag i Get blir tippet. Det er vel heller ingen overraskelse at mange tipper Storhamar helt i toppen. Kobbelet bak, Lillehammer, Frisk, Sparta, Vålerenga og Stavanger er ikke lett å plassere gjettemessig pr nå.. Mange av de samme som tipper toppen tipper og en trio i “bunn” med MS, Stjernen og Ringerike på plass 7, 8 og 9.

Tenk så morsomt for hockeyen om det ikke ble slik 🙂

 

Legg meg gjerne til på snap: Jimbo-33. Jeg prøver å snappe så mye jeg kan fra kampene jeg er på…pluss litt annet skval…

 

#ishockey #hockey #2hockey #Get #Getligaen

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg