Get treningskamp: Stjernen – Ringerike

Det er kun få dager til seriestart og derfor veldig viktig for alle å få satt laget. Stjernen og Ringerike har ikke møttes siden kvalliken i vår der Stjernen vant komfortabelt på Hønefoss men måtte kjempe mer for seieren hjemme i Fredrikstad.

1 periode:

1-0 Ringerike går seg bort på offensiv blå og Stjernen kommer to mot en. Puckfører spiller ikke tversover som forventet men setter den heller selv i lengste.

1-1 Stjernen driver fortsatt med high-five og klask on bum over ledelsesmålet da Ringerike kontrer og setter enkelt mål i to mot en da puck denne gang blir spilt tversover.

Første periode ender 1-1. Helt klart et Stjernenovertak men det er måla som teller, ikke sjanser eller ohhh..nesten.

Jeg er sånn sett også villig til å vedde en 70-lapp, en blyantstump og ei sjøldaua gjedde på at Boork ikke akkurat smilte i gardern da han adresserte de to gå-seg-bort-manøvrene som ble gjort i første periode der en av de endte i mål.

2 periode:

2-1 snodig situasjon mht offside der Ringerike går seg bort igjen (trodde de dommer blåste?) og Stjernenspiller er pip alene på Ringerikes halvdel. Gjør ingen feil og dermed 2-1 på en skikkelig førjuls give-away.

3-1 i powerplay. Stor fart inn på venstre side og setter skudd i lengste hjørne på samme måte som 1-0 målet. Måtte nesten komme til slutt.

Stjernen best også i andre periode, men Ringerike litt mer med, spesielt etter et godt PP-spill med flere gode muligheter. Men fortsatt Stjernen og spes da de setter opp pucktempo.

3 periode:

3-2 Powerplaymål av Ringerike. Dropp offensiv sone, Ringerike vinner puck i rundvant, går ut topp sirkel og skudd på mål med trafikk.

4-2 Stjernenmål på kontring to mot to. Flere gode sjanser Ringerike ender med mål Stjernen. Helt typisk når underdogs presser på.

5-2 press over tid for Stjernen ender med mål fra blå. Muligens dekket målvakt, så noe enkelt ut.

Ferdig.

Det ender 5-2 til Stjernen etter en kamp der Ringerike gir bort altfor mange muligheter til Stjernen. Samtidig skal ingen ta fra Stjernen at de virker solide når de ikke slipper opp tempo og fokus. Ringerike har uttalt at de vil forsøke å spille et spill i Get og ikke bare dumpe og flyge, det synes jeg de gjør til tider i dag. Det er holding på puck, vente på muligheter etc.. men det gir også større muligheter for feil og kontra om man ikke er nøye.

Det å avskaffe to mot en kontra mot Ringerike bør være en målsetting fremover. I dag var det vel 3 eller 4 som kommer av feilvalg i støt istedenfor trekke hjem og holde spiller «på utsiden».

Godt det bare var treningskamp 🙂

Frisk Asker – Sparta 6-2

Manglerud Star – Lillehammer 3-4 (e.sd)

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg