GET: Frisk Asker – Ringerike 4-5 (2-2,2-1,0-1,0-0,0-1)

Det ble en gledens dag “på jobb” for Ringerikes spillere.

Stor var entusiasmen på forhånd av denne matchen med blant annet forhåndsomtale av det nyeste tilskuddet av klubb, spillere og frivillige i Get-ligaen i DENNE reportasjen laget av TV2 Sporten, der jeg selv også hadde gleden av å være med. Entusiasmen for dette laget fra Ringerike er ikke noe mindre etter at laget i dag sikret Ringerike sine første Get-poeng noensinne, og akkurat i kveld faktisk leder Get-ligaen 2018-2019.

 

1 periode

0-1, Söderberg putter i PP. Skudd og retur som blir dytta inn i mål. “Sensasjonen” er et faktum, Ringerike leder borte mot Frisk Asker.

1-1, Eiken Andresen utligner med et skudd fra slottet etter mye grovjobbing fra begge lag i rundvant til venstre for Kallio.

2-1, Bonis putter på retur fra eget skudd. Litt klabb og babb i midtsonen, Ellefsen får ikke lagt ned puck i sonen, Bonis spilles gjennom midt mellom backene og putter på egen retur.

2-2, Langdalen spilles inn på venstre side i PP av Ryttar, går inn til punkt P, og litt til, og setter puck knallhardt bort i lengste.

Pause.

Frisk Asker åpner best og får mye snurr på det i spill 5 mot 5. Ringerike kommer mer og mer med i kampen på grunn av slashing på slashing gjort av Frisk-spillerne. Frisk Asker spillerne virker rett og slett litt frustrerte 13-14 minutter ut i perioden. For Ringerike sin del så kreves litt mer fokus på defensiv dekning slik at motstander ikke kommer så lett til de store sjansene.

 

2 periode

3-2, Szydlowski, rett fra dropp omtrent, inn i sonen til høyre for Kallio og banker puck opp i krysset. Kom altfor lett inn i sonen.

4-2, dagens gavepakke, feilpass i egen sone som snappes opp, passes til en foran mål som putter. Ser ut som skuddet treffer en kølle foran mål.

4-3, Fuglesang. Bra press og forecheck viser at Frisk-spillerne ikke er tryllekunstnere. Fuglesang får puck på punkt P og putter Wreit im Winkel. Skikkelig jobbe-hockeymål av Ringerike.

Pause

Perioden startet med to tette og ei badehette før Ringerike fikk satt skikkelig motstand igjen. Ringerike slet med å tette rom som Frisk Asker brukte, men dette bedret seg utover i perioden. Perioden viser Ringerike at med skikkelig jobbing og riktig forecheck så kommer feilpassene fra Frisk-backene.

 

3 periode

4-4, Lystad. Dette var et skikkelig kongemål i PP. Først tekkes et skudd, Skaarberg kommer så med skudd-pass til Lystad som setter fra skrå vinkel.

Ferdig, det blir sudden.

Ingen mål i sudden på tross av overtallspill for Frisk Asker. Dermed straffer.

Joachim Engesveen putter og det ser ut til å holde helt ut, men i siste straffe for Frisk Asker utligner de. Ringerike har en skytter igjen, Max Petterson.

Backen Max gjør som backer skal, ikke noe dilldall, bare skyt pucken i mål.

Ringerike vinner 4-5 borte mot Frisk Asker

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg