Stavanger Oilers – Ringerike Panthers, i dag klokka 18.00

En av 3 kamper som spilles i Get i kveld.

De 2 andre kampene starter klokka 18.30 og er Storhamar – Vålerenga og Manglerud Star – Lillehammer.

Det er nok en kveld for historiebøkene for Ringerike Panthers. Selvsagt har Ringerike vært i Stavanger og spilt hockey før, men det har aldri skjedd på toppnivå i Norge. Tidligere har vi spilt mot lag som Forus/Sandnes etc i lavere divisjoner med ettermiddagskamp lørdag og tidligkamp søndag. Det skal nok innrømmes varierende grad av egnethet til å spille ishockeykamper på søndags formiddag etter besøk på “Saken er biff”, pluss etterfølgende inngående studier av diverse serverende etablissementer utover lørdagsnatten. Det skal ikke nevnes navn selvfølgelig, men da Per Øyvind fikk en liten smell på lørdagsmatchen og forsøkte døyve smertene med begge henda godt planta rundt et arsenal av vodka-battery utover lørdagsnatta, for så å bomme på pucken 4 ganger fra rød og inn på oppvarmingen dagen etter så var julebordshistorien sikret i mange sesonger.

Nåvel…

Ringerike med 5 poeng så langt på 4 kamper drar altså i dag til Stavanger som har 5 poeng på 3 kamper. Ringerike har straffeseier mot Frisk Asker, tap for Sparta og Storhamar + en 3-poenger nå på tirsdag mot Manglerud Star innenfor beltet. Stavanger på sin side har en 3-poenger mot Storhamar samt straffetap mot Manglerud Star og Stjernen å vise til så langt.

Som i de 4 første kampene stiller heller ikke denne gang Ringerikes spillere opp med lua i handa på andre siden av rød mot atskillig mer meritterte spillere i Get. De går til kamp med troen på mål og poeng sålenge game-plan holder. Stavanger har vel strengt tatt ikke fått den starten på sesongen de hadde håpet på så kampen er vel sånn sett å anse som relativt åpen.

Det begynner vel, selv for den mest ihuga supporter, å bli på tide å revurdere sin innstilling til kamper der Ringerike gjør det bra. Så langt så er snakken etter kamper at eget lag har gjort det dårlig/rævva istedenfor å respektere at Ringerike faktisk gjør det bra. Storhamar feks, de hadde nok putta 10 om de fikk muligheten, det samme hadde Sparta og Frisk Asker…men de klarte ikke det.. Det er det en grunn til.

jaja..

Klokka 18.00 i kveld altså.

Stavanger – Ringerike

Kampen kan sees i hallen der selvsagt (men da må du som Hønefossing forte deg litt), den kan sees på tv i Schjongshallen og den kan sees på sumo hjemme i din egen stue.

 

Ps! oldboysspillere og andre i treningsgruppa… vi jumper på is klokka 20.45-22.00 i dag.

 

Legg meg gjerne til på snap: Jimbo-33.

 

#ishockey #hockey #2hockey #Get #Getligaen

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg