Stavanger Oilers – Ringerike Panthers 6-1 (1-0,3-0,2-1)

Stavanger vant i DNB Arena

Stavanger Oilers møtte opp fullt forberedt og klare til kamp mot et sultent Ringerikelag klare for å kapre flere poeng. Dessverre starter kampen med en interference-utvisning på Melin av, hva så ut for meg, den litt billige sorten, som så setter kampen inn i det moduset Stavanger ønsker. Ikke misforstå, Stavanger var alt i alt det beste laget og fortjente å vinne, bare synd Ringerike måtte starte kampen på den måten. Stavanger kjører tempo hele veien og Ringerike må henge i stroppen for å følge med. Ringerike kommer mer med etter hvert, men klarer ikke utnytte de sjanser de får. Ringerike klarer heller ikke utnytte en 5-minutter i første periode etter at Lane kjører en håpløs knetakling på Westman. Andre periode er fullstendig Stavangerdominans, og med 4-0 før tredje så virker den å være transport. Ringerike inviteres sånn sett inn igjen i matchen med en tidlig scoring i tredje pga stygg spearing (stikke med kølletuppen)  i slutten av andre. Dessverre klarer ikke Ringerike utnytte 3×2 minutter overtall utover i tredje.

 

1 periode:

1-0, 02:47, Rokseth. Ringerike rir av 2-minutteren på Melin, men må i bølgen etterpå gi tapt for et direkteskudd fra blå. 

Pause.

Stavanger best og vinner skuddstatistikken 12-8. Mange fete sjanser til Stavanger og noen få muligheter for Ringerike. Ringerike veldig nære å utligne 1,5 min før pause. Ringerike mister backen Westman resten av kampen pga knetakling fra Lane.

 

2 periode:

2-0, 22:50, Mathisen. Adolfsen sitter 2 minutter for å spille puck ut over vant, Stavanger etablerer trykk og det ender med at Mathisen trekker seg inn fra venstre og får puck inn rundt Kallio.

3-0, 29:46, Vigier. Moen sitter 2 minutter for å spille puck over vant, Stavanger spiller rundt i sonen, får et skudd fra venstre topp sirkel og slipper kanskje litt lett til på en retur.

4-0, 33:39, Talge. Stavanger har et vedvarende trykk inne i Ringerike sin sone. Mange sjanser til å klarere puck mislykkes. Stavanger plukker målvakt på en avventende utvisning og spiller 6 mot 5 inntil Talge putter fra topp sirkel til venstre for Kallio.

33:39, Kallio ut, Fayen-Vestavik inn

Pause

Stavanger vinner skuddstatistikken 13-4. Alle 3 målene puttes med en mann ekstra på is i forhold til Ringerike. Utvisningene og utnyttelse av disse er avgjørende for hvordan kampen ser ut for Ringerikes del.

 

3 periode:

4-1, 41:16, Henriksen. Burlon sendt i garder’n for spearing i slutten av 2 periode. Endelig lykkes powerplay for Ringerike også i Stavanger etter flere forsøk. Anders Tangen Henriksen står der han skal i slottet og smeller inn en retur etter skuddforsøk Melin.

5-1, 42:41, Hoff. Ringerike i angrep, skuddforsøk fra Dalen, puck havner ut mot blå der Ringerike sin back støter inn istedenfor å ta sikring. Stavanger kommer i en 2-2 kontringssituasjon og slipper puck til slepende tredjemann som setter målet.

6-1, 54:37, Talge. Trykk inne i sonen som ender med puckføring inn fra venstre, Ringerike ser på puck og ikke rundt og bak seg og der kom det spiller som fikk puck og satte målet enkelt.

Slutt

Skuddstatistikken vinnes 11-8 og 36-20 totalt. Perioden starter bra for Ringerike sin del men blir mer eller mindre transport for Stavanger. Ringerike spiller 3 ganger i 2-minutters overtallspill som kunne pyntet på resultatet enda mer, men fikk ikke uttelling.

 

Alt i alt:

Det ble en tung dag for Ringerike. Det å tape for Oilers i DNB-Arena med 5-1 er abslutt ingen krise i det hele tatt. Det er mange lag som kommer til å måtte reise tomhendt hjem fra Stavanger. Mindre hyggelig er det å reise hjem med skadede spillere pga stygge hendelser. Det bør ingen lag trenge å oppleve. En stygg beintakling på Westman i starten av matchen ødelegger mye for Ringerike og flyten i spillet. Det håpes at Westman ikke er altfor skadet, men strekk i leddbånd eller lignende kan ta noe tid.

 

Neste kamp Ringerike: Søndag 23 september hjemme mot Stjernen klokka 17.00.

 

Legg meg gjerne til på snap: Jimbo-33.

 

#ishockey #hockey #2hockey #Get #Getligaen

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg