Ringerike – Stjernen i dag klokka 17.00

Møt opp og støtt gutta, de fortjener det.

Ringerike – Stjernen er en av tre kamper som spilles i Get i dag. De to andre kampene er Vålerenga – Manglerud Star og Frisk Asker – Storhamar.

Ringerike og Stjernen møttes 2 ganger i kvalliken i mars og en gang før seriestart. Stjernen har vunnet alle oppgjørene, men Ringerike har vist progresjon i spillet mot de. I treningskampen før seriestart som endte 5-2 hadde Ringerike flere “gå seg bort” feil som ga Stjernen overtallsituasjoner i kontring. Slike situasjoner regner jeg med det blir færre og færre av etter hvert som sesongen skrider frem.

Ringerike har fått en god start på sesongen med 2 seire på 5 kamper. Stjernen på sin side har 1 seier på 4 kamper. Ringerike kommer fra et 6-1 tap borte mot Stavanger Oilers, Stjernen fra en 3-2 seier e.str. mot samme motstander hjemme i Fredrikstad. Kampene mellom Ringerike og Stjernen har vært underholdnede hver gang så ingen grunn til å tro noe annet om dagens møte.

Hole, Jevnaker og Ringerikinger: Det er på tide å fylle Schjongshallen igjen i dag. Ishockey er aller best når du er i hallen og kan føle på stemningen, høre alt som skjer, se alt som skjer, og være med på moroa. Gå en søndagstur og avslutt den i Schjongshallen med Get-liga match.

Pucken droppes klokka 17.00

Ps! kioskene er fulle av kaffe, vafler og annet digg som bare trygler om å bli fortært.

 

Legg meg gjerne til på snap: Jimbo-33.

 

#ishockey #hockey #2hockey #Get #Getligaen

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg