Ringerike – Stjernen 3-5 (0-1,2-2,1-2)

Stjernen vinner til slutt i en spennende kamp

Gårsdagens kamp er fjerde gang på relativt kort tid at Ringerike og Stjernen spiller mot hverandre. Dessverre for Ringerike sin del er det også fjerde gangen Stjernen vinner oppgjøret. Skjønt, Ringerike kommer nærmere og nærmere i det å revansjere tapene så langt. Kampen i går var en delt affære. Første periode var helt og holdent Stjernen sin. De var best i alt og vant også skuddstatistikken soleklart. Ringerike fikk ikke til noe særlig spill og ble mer eller mindre jagende hele perioden. Dette bedret seg i andre og tredje periode og endte jo da til slutt med at Ringerike tok ut målvakt for å forsøke utligne til 4-4 på slutten. Dette gikk ikke og endte isteden med Stjernenmål og tap 3-5.

 

1 periode:

0-1, 08:55, Mikalsen. Massivt trykk fra Stjernen i spill 5 mot 5 ender med en scoring da Ellefsen forsøker nå motspiller inn i banen for å spille laget ut istedenfor å pælme puck. Sånne ting skjer, man må bare akseptere og gå videre.

Pause

Stjernen vinner skuddstatistikken 6-23 og er best i det meste i denne perioden. Det er egentlig ikke så mye mer å si om perioden annet enn at denne bør glemmes fortest mulig. Boorks sier noe ala “Dette er nok en av de dårligste førsteperiodene vi har spilt” om denne perioden.. Det er ikke vanskelig å være enig i den uttalelsen.

 

2 periode:

1-1, 21:30, Engesveen. Bjørsland på Stjernen sitter ute for en holding da Ellefsen serverer Engesveen foran mål i PP. Bra trykk, skudd satt opp, fanger puck igjen og så finner Ellefsen Engesveen rett foran mål.

1-2, 28:36, Gustafsson. Fuglesang sitter 2 min for en interference han var veldig uenig da Gustafsson setter pucken i lengste hjørne. Stort diskusjon her om A) var Stjernen 6 mann på is, og B) var det offside. Jeg er tilbøyelig til å mene ja på begge spørsmål. Inngang sone skjer rett ved Stjernens boks og Gustafsson kommer altså hoppende inn på is og tar puck. Hvem han bytta med er ikke godt å si, men det var mange par skøyter på is akkurat da.

2-2, 32:32, Dalen. Dropp i egen sone, Dalen setter fart høyre side, får pass og kommer seg inn i sone til topp sirkel og setter puck i mål oppe høyre hjørne over snappen til målvakt.

2-3, 34:50, Gustafsson. Stjernen inn i sonen på venstre side. Berger finner Gustafsson foran mål, mottak og en rask sidebevegelse Kallio ikke har sjanse å følge og dermed 2-3.

Pause

Skuddstatistikken i denne perioden ender 8-9 og bare understreker at det var en mye jevnere periode enn første. Begge lag setter 2 mål og lager en underholdende kamp for 700+ tilskuere pluss apparat og vaktmannskaper i hallen. Flere gode sjanser til begge lag så ingenting å utsette på at det står 2-3 og at andre periode ender 2-2.

 

3 periode:

2-4, 43:07, Sundelius. Petterson forsøker en pasning ut i egen sone, den ender på bladet til Billet som igjen finner Sundelius. “Been there, done that” som alle andre backer i ishockeyhistorien. Bare å glemme, skjer helt sikkert igjen en eller annen gang.

3-4, 50:35, Henriksen. Trnavsky sitter 2 minutter for high-sticking. Etter litt puck hit og dit i 10 sekunder starter Ryttar (må huske å stole på hva jeg ser og ikke hva dommer mener) et mønsterangrep bakfra. Ryttar flipper en pasning frem til Melin (altså, du som kommenterer for Sumo: han heter Melin “på svensk” og ikke ME’lin på ringeriksk) som runder sin back og finner så Tangen Henriksen inne i slottet. Han banker puck i mål og lager et kjempe PP-mål.

3-5, 59:24, Gustafsson. Ringerike plukker målvakt for å forsøke utligne. Det går ikke veien. Ringerike mister ut i midtsonen, havner ned i egen sone, blir fore-checked og mister puck og Gustafsson setter enkelt et skudd fra rett innenfor blå.

Slutt

Skuddstatistikk i 3 periode ender 5-10, totalt 19-42. Tredje periode byr på bra med sjanser begge veier og Ringerike er nære på å komme tilbalke etter å ligge under 2-4 som de gjorde mot Frisk Asker i åpningsmatchen.

 

Alt i alt:

Ringerike nærmer seg å ta Stjernen men får smekk for personlige feil. Feilene vil komme fordi Ringerike heldigvis ikke har bestemt seg for en sesong i Get med pælming av puck, men heller å forsøke etablere sin måte å spille på og være tro mot den. Det er en god blanding av å forsøke spille seg ut gjennom egen sone med kortpasningspill, lange touch-pasninger, samt en og annen lang oldboys-lang-tversover-fra–bånn-pasning på hurtigtogene i laget. Dette var kamp 6 av 48 for Ringerike så det er mange kamper igjen å både mestre og feile på. God-følelsen tas med, feilene huskes og forsøkes å ikke gjentas.

Neste kamp er borte mot Lillehammer søndag 30 september klokka 17.00

Neste hjemmekamp er tirsdag 2 oktober mot Vålerenga klokka 18.30.

Billettsalget til den kampen starter i dag klokka 12.00. Gå i app og kjøp.

 

Legg meg gjerne til på snap: Jimbo-33.

 

#ishockey #hockey #2hockey #Get #Getligaen

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg