Ishockey – Hva skjer denne helgen i Get og 1-divisjon?

Det er fredag og tid for nok en hockeyhelg

4 kamper i Get og 7 kamper i 1-divisjon sørger for at det skal være mer enn nok å føleg med på av hockey denne helgen. Mye spenning for supporterne av lag både i topp og bunn av tabellene. Vil de lagene som har begynt bra bare fortsette, eller kommer det en “skrell”, og vil de lagene som har begynt dårlig klare å snu det eller fortsetter bare de gremmende resultatene for klubber som normalt sett ligger høyt oppe?

Ps! Folle og dere andre i podcasten… Man trenger ikke hvit-under-lang etc (jeg vet vel ikke hva det heter, har aldri vært i forsvaret) for å se kamp i Schjongshallen lenger.. Nå varmer spillet såpass at det holder med vanlige vinterklær 😉

Så, til kampene…

Get-ligaen

Vålerenga – Stjernen, Lørdag klokka 16.00

Vålerenga med en bedre start på sesongen enn på mange år tar imot Stjernen i Furuset Forum. Regner ikke med man får rare oddsen på en hjemmeseier i dette oppgjøret selv om Stjernen nå har vunnet de 3 siste kampene sine. Vålerenga er skikkelig i dytten om dagen og har så langt 9 mann på scoringslisten sin med Lindstrøm og Stene på topp med 4 mål på 6 kamper. Stjernen på sin side har 8 på scoringslisten med Hampus Gustafsson på topp med 6 mål på 6 kamper.

 

Frisk Asker – Stavanger, Lørdag klokka 16.00

Frisk Asker med en mye treeger start på sesongen enn mange trodde har nå fått litt mer sving på sakene og har vunnet de to siste relativt klart. Stavanger har 3 seire på 6 kamper og kommer nok til å by opp Frisk Asker i dette oppgjøret. Bonis leder scoringene for FA med 5 mål på 6 kamper, mens Lagace og Vigier ligger på topp for Stavanger med 4 mål hver på 6 kamper.

 

Sparta – Manglerud Star, Lørdag klokka 16.00

Sparta på 5 plass, med et klart tap for FA på tirsdag og seier mot Storhamar på torsdag, tar imot Manglerud Star som pr nå ligger på bunn av tabellen, dog med samme poengsum som Lillehammer og Ringerike. Tror nok ikke mange levner Manglerud rare sjansen til å ta med seg noen poeng tilbake til Oslo fra Sarpsborg, men Manglerud har overrasket mange lag opp igjennom. Toppscorer for Sparta er Tommy Kristiansen med 3 mål på 6 kamper, mens Coatta leder for Manglerud med 5 mål på 6 kamper.

 

Lillehammer – Ringerike, Søndag klokka 17.00.

Lillehammer på 8 plass på tabellen tar imot Ringerike som pr nå ligger på 7 plass. Begge lag har 5 poeng til nå, noe som jo er bra av Ringerike og ikke fullst så bra av Lillehammer historisk sett. Nok et historisk første møte mellom to klubber på topp senironivå (begynner gå tom for historiske kamper nå). Lillehammer har hatt en tung start på sesongen, mens Ringerike har hatt en mye mer positiv start i debutsesongen i Get. Det kan bli et veldig interessant oppgjør på Lillehammer. Hickman og Bowles med 3 mål hver på 7 kamper, mens Henriksen topper med 4 mål for Ringerike på 6 kamper.

 

1-divisjon

Nidaros – Grüner, Lørdag klokka 15.00, Søndag klokka 16.00

Nidaros med 2 tap borte mot Comet tar imot Grüner som startet med 2 tap borte mot Narvik. Begge lagene yppet seg skikkelig på lørdagsmatchen forrige helg, men begge tapte relativt klart på søndag. Kan bli jevnt, men kan også bli stygge sifre, litt avhengig av hva Nidaros har av lag hjemme og hva slags lag Grüner får med seg på tur. Tipper 4-2 fordeling av poeng.

 

Kongsvinger – Narvik, Lørdag klokka 16.00, Søndag kloka 14.00

To lag som møttes i kvallikspillet i mars der Narvik gikk seirende ut av oppgjørene. Kongsvinger vant klart hjemme mot Storhamar YA i serieåpningen men måte slite seg gjennom sudden for seier på onsdag. Narvik slet litt på lørdag mot Grüner men vant klart på søndag. Dette tror jeg blir to skikkelig severdige hockeykamper. Tipper 3-3 fordeling poeng.

 

Hasle-Løren – Comet, Lørdag klokka 16.00

Hasle med tap og seier mot Gjøvik skal ikke være noe trøbbel for topp-tippede Comet som overbeviste spesielt søndag mot Nidaros. Skjønt, Hasle har stelt istand trøbbel for mange lag i Lørenhallen så Comet må komme fullt forberedt. Tipper 3 poeng Comet.

 

Gjøvik – Furuset, Lørdag klokka 16.00

Gjøvik med et nytt og spennende lag som vant krystallklart i første match, men som tydeligvis hadde tatt mål-vaksine på torsdag møter Furuset som ikke fikk noe god start på sesongen mot Tønsberg. Furuset var på gang på onsdag men fikk to tette og ei badehette i løpet av 20 sekunder og kom seg ikke opp derfra. Gjøvik ville, med normal uttelling, vunnet torsdag mot Hasle skal være for sterke for Furuset hjemme. Jeg tipper 3 poeng til Gjøvik

 

Storhamar YA – Tønsberg, Lørdag klokka 16.00

Denne er litt vanskelig. Hva slags lag har Storhamar YA hjemme på lørdag? Får de med seg en femmer med sultne unggutter eller må de “klare seg” med de spillerne de brukte borte mot Kongsvinger? Tønsberg har på sin side fått en glitters start, kanskje bedre enn Toft selv trodde de ville få? Tønsberg med god arbeidsmoral skal selvsagt ha all mulighet til å vinne også denne kampen. Jeg tipper sudden og seier Tønsberg.

 

God hockeyhelg !

Legg meg gjerne til på snap: Jimbo-33.

 

#ishockey #hockey #2hockey #Get #Getligaen

1 kommentar
  1. Tilbaketråkk: My Homepage

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg