Lillehammer – Ringerike 8-2 (3-1,2-1,3-0)

Der kom “skrellen”..

Det mener nok mange etter denne kampen. Jeg mener det ikke er en skrell, men det er et resultat av en dag der lite stemte forover samt at motstander fikk uttelling på sine sjanser. Kampen starter på verst mulig måte for Ringerike med 2 i sekken i PP for Lillehammer. Reduseringen kommer ganske kvikt, men Lillehammer får gå til pause med en grei 3-1 ledelse. Kampen avgjøres sånn sett i det 27-nde minutt der Lillehammer putter 2 kjappe.

Kampen:

1 periode:

1-0, 03:35, Rønold. Ringerike med en mann ute på grunn av for mange spillere på is. Lillehammer setter opp trykk som Ringerike klarer å ri av en og to ganger før de ikke klarer å rydde opp etter skudd fra blå. Rønold putter enkelt på en retur.

2-0, 04:51, Noer. Ellefsen pådrar seg en tripping i angrepssonen. Lillehammer setter opp spillet relativt enkelt i sonen og Ringerike glemmer Noer som kommer på bakre. Litt klumsing med puck i skøyte men får kontroll nok til å få putta.

2-1, 05:44, Henriksen. Ringerike inn i sonen og forechecker hardt med Langdalen og Parks. Det ender med at Lillehammer glemmer Henriksen foran mål som får puck og kliner til på “dirrern”.

3-1, 11:23, Benik. Ringerike forsøker igjen på sitt spill ut av sonen, blir brutt ute ved vantet, Benik går inn i banen og skyter fra topp sirkel til venstre for Kallio.

Pause

Skuddstatistikk 16-9. Ringerike absolutt ikke noe dårligere enn Lillehammer i 5 mot 5 men straffes hardt i PP og når feil gjøres. Litt mer uttelling på sjanser så ville dette vært heljevnt.

 

2 periode:

4-1, 27:03, Fosse. Skudd fra blå som går inn. Kallio vil ha goalie interference på målet, men får ikke gehør da det er en Ringerikespiller som dytter Lillehammerspilleren inn i målgården.

5-1, 27:52, Bowles. Stor sjanse Ringerike ender med en kontring for Lillehammer der Bowles putter på bakre stolpe.

5-2, 38:06, Fuglesang. Et ekte backmål. Dropp, puck til back, pælm puck mot mål med masse trafikk foran og innimellom går den inn.

Pause

Skuddstatistikk 11-14. Det 27-ende minutt “ødelegger” perioden for Ringerike. 2 mål i dette minuttet gjør at Lillehammer leder komfortable 5-1 før Fuglesang reduserer 2 minutt før pausen. Det er lite som hjelper med hvisomattedersomate i hockey, men om Ringerike hadde putta på den store sjansen før kontringen som ga 5-1 samt at Ryttar sitt skudd hadde gått tverligger inn istedenfor ut..ja da ville jaggu resultatet vært annerledes gitt.

 

3 periode:

6-2, 40:58, Benik. Feil i midtsonen gjør at Benik går relativt alene inn i sonen på venstre. Han har med seg spiller som Ringerikes back tar ut men Kalio klarer ikke redde skuddet som går stolpe inn.

7-2, 42:10, Arnestad. Lillehammer inn i sone på høyre side, alle ser på puckfører og Arnestad kommer alene inn foran mål, får puck og setter målet.

8-2, 46:12, Dineen. Dineen står midt i slottet, alle ser igjen på puckfører, passet kommer og målet settes.

Slutt.

Skuddstatistikk 17-11. Ingen god periode for Ringerike. De taper den 3-0 og har heller ikke de aller største mulighetene for særlig med redusering.

 

Alt i alt:

Skuddstatistikken ender 44-34. Dette var dagen -som kommentator sa- da Ringerike hadde muligheter men det var de andre som putta jevnt og trutt. Slipper man inn 2-3 mål hver periode så vinner man ingen hockeykamper på dette nivået. Alt i alt er Lillehammer best i dag, men Ringerike kunne lett hatt en 2-3 mål til om uttellingsflaksen hadde blåst litt mer Ringerikes vei. Det ble litt for enkelt for Lillehammer i dag. Shit happens, glem hele greia og forbered på match mot Vålerenga på tirsdag.

 

Neste hjemmekamp er tirsdag 2 oktober mot Vålerenga klokka 18.30.

Det har aldri vært så mange forhåndskjøpte billetter.. så løp og kjøp og sikre deg en plass!

 

Legg meg gjerne til på snap: Jimbo-33.

 

#ishockey #hockey #2hockey #Get #Getligaen

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg