Onsdagsrunden i 1 divisjon ishockey

Det er tid for returoppgjør etter lørdagen

Det ble spilt 5 kamper i 1-divisjon i helgen som var med mer eller mindre resultater som forventet. Kongsvinger, Grüner, Narvik og Comet vant på lørdag, mens Hasle-Løren slo tilbake og vant mot Narvik på søndag. Comet – Gjøvik var for meg kampen som måtte sees på lødag ettermiddag for å se hvor gode Gjøvik egentlig er etter den gode starten de har hatt. Det fikk jeg vel egentlig ikke noe godt svar på fordi 6 2-minuttere i andre periode endte med 4 PP-mål til Comet og dermed avgjort etter andre periode. Første og tredje periode var jevne målmessig, dog med et spillemessig overtak Comet. Narvik vant enkelt 2-6 på lørdag mot Hasle…mulig ble det en donaldbrus for mye til middag for søndagskampen endte med 5-4 hjemmeseier. Etter boxscore å dømme så våknet Narvik mer og mer til på søndag og vinner tredje klart..som kanskje underbygger donaldbrus-teorien.. (har vært på hockeyturer sjøl serru)..

Denne onsdagen skal det spilles 3 kamper:

 

Gjøvik – Comet

Begge lag med 21 poeng på 9 spilte kamper. Comet foran på innbyrdes. Vinneren av dagens kamp går uansett utfall av noen andre kamper inn i helgen som ledere av 1 divisjon ishockey i Norge. Ugnius Cizas 18 (7+11), Paulius Gintautas 18 (10+8) og Robin Olsen-Syversen 18 (7+11) ligger på topp for Comet, mens Leonards Rimjans 21 (12+9), Eirik Myhre Slåsletten 17 (6+11) og Daniel Karlsen Stensrud 12 (5+7) / Klavs Planics 12 (1+11) ligger på topp for Gjøvik foran dagens oppgjør.

Skal Gjøvik ha noen sjanse å ta Comet hjemme i Fjellhallen så må de holde seg unna altfor mange minutter. PP-femmerne til Comet var giftige hjemme i Halden på onsdag og fortsetter nok der de slapp om de får like gode muligheter til det. Gjøviks trener mente også selv at de måtte steppe opp i fem mot fem spillet i kampen som kommer.

Så gjenstår det å se om Comet drar til Gjøvik for å “hente poeng” eller om de har klart å nullstille og stiller mentalt forberedte til kamp istedenfor å lure på hvor de skal spise på hjemturen.

Jeg tipper, dessverre for Gjøvik, at alle poengene blir med bussen til Halden.

 

Tønsberg – Grüner

Lørdagens oppgjør endte med en komfortabel 7-3 hjemmeseier Grüner, der spesielt andre periode må ha vært en underholdende periode for tilskuerne. 4-3 i en periode, med 4 av de målene innenfor 2:24 i starten av perioden er ikke vanlig kost. Grüner ser ut til å ha fått sving på sakene og har bokført 5 seire på rad (Hasle x 2, Furuset x 2, Tønsberg) og har vel sikkert planer om å gjøre det til 6 på rad i kveld. Tønsberg på sin side har 5 tap på rad nå og sliter i tillegg til resultatene med skader på flere i troppen. Sistemann ut var vel Stadsvik nå på lørdag med kragebein?

Krister Evensen 13 (6+7), Victor Zetterberg 13 (2+11) og Hans Emil Näsholm 12 (8+4) topper lista for Grüner, mens Philip Larsson 17 (10+7), Erik Anton Persson 11 (4+7) og Petr Fuks 8 (3+5) topper lista for Tønsberg.

Tønsbergs skadesituasjon nå i starten av sesongen ligner sånn sett veldig på det Grüner slet med i fjor, og krever en masse av alle etter hvert å komme ut av. Jeg tipper at Grüner vinner denne kampen også og tar med seg 3 poeng hjem til Oslo.

 

Kongsvinger – Furuset

2 lag lag som begge er “nye” i den setting at de begge kjører på med mange unge som skal bære fremtidens lag. Kongsvinger på 6-plass vil med seier i denne være oppe på 4 plass poengmessig sammen med Hasle-Løren. Furuset jakter stadig sitt første poeng i årets serie. Jeg tror det blir tungt å ta det/de poengene borte mot Kongsvinger, men, man skal aldri si aldri i denne sporten, snodigere ting har skjedd.

Simen Nielsen 21 (7+14), Filiph Laine 19 (7+12) og Elias Hult 16 (5+11) topper lista for Kongsvinger, mens Robin Khanal 5 (1+4), Jon Myhrer Rafoss 5 (2+3) og Marius Johansen 4 (2+2) / Eemeli Skantz 4 (0+4) / Truls Tveten 4 (2+2) topper lista for Furuset.

Jeg tipper en relativt komfortabel hjemmeseier i denne, 3 poeng Kongsvinger.

 

God onsdagskveld 🙂

 

Legg meg gjerne til på snap: Jimbo-33.

 

#ishockey #hockey #2hockey #Get #Getligaen #1divisjon

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg