Ringerike – Lillehammer, torsdag 25 okt klokka 18.30

Revansje for Ringerike?

Torsdag er det kamp mellom Ringerike og Lillehammer i Schjongshallen. Lillehammer er det laget som foreløpig har scoret flest mål på Ringerike i en kamp i Get-ligaen som Ringerike helt sikkert ønsker rette litt opp. Oppgjøret på Lillehammer endte 8-2 i en kamp der lite stemte forover for Ringerike samt at Lillehammer fikk uttelling på sine sjanser. Kampen startet på verst mulig måte for Ringerike med 2 i sekken i PP. Reduseringen kom ganske kvikt, men Lillehammer fikk gå til pause med en grei 3-1 ledelse. Kampen avgjøres sånn sett i det 27-nde minutt da Lillehammer putter 2 kjappe.

Det er nok ingen på Ringerike som ønsker noe gjentakelse av den matchen. Lillehammer kommer til Ringerike med en komfortabel 9-4 hjemmeseier mot Stjernen, som jo viser at de putter greit med mål, men samtidig også at de slipper inn mål de og. Ringerike kommer til kamp med tap 5-2 bortetap for nettopp Stjernen, et resultat mye preget av at egne feil ga bort overtallsspill og mål i mot.

Lillehammers 3 beste på poenglisten er: Joey Benik 15 (7+8), Nick Dineen 14 (7+7) og Justin Hickman 14 (6+8)

Ringerikes 3 beste på poenglisten er: Michael Söderberg 9 (5+4), Jørgen Langdalen 8 (1+7) og Dennis Ryttar 8 (0+8)

Med denne kampen så har vel alle lag i Get-ligaen vært på besøk i Schjongshallen. Lillehammer med tidligere Ringerike-spiller Christian Fosse (og dessverre ikke Jørgen Friestad pga skade) er da siste hjemmekamp i runde 2 av årets 6 runder. Siste kamp i runde 2 spilles borte mot Vålerenga på søndag. Alt dere supportere har hørt om at det er kaldt i Schjongshallen stemmer, så det er greit å kle seg for -2 og så ta hallens oppvarming pga tilskuere som en bonus utover i matchen.

Det skal være fullt mulig for Ringerike å spille jevnt med, og slå, Lillehammer på hjemmebane. Det må bare enda mer trygghet til i oppspillsfasen slik at ikke Lillehammer plukker puck når 2-3 mann er i fullt driv ut av sone. Og, om man ikke har sett det selv, så oppfordrer jeg herved til å komme opp i kropp på Hickman når han entrer sone topp slott med puck. Han har et rakkarøkare av et håndleddskudd som brukes ofte og hurtig.

Møt opp og støtt gutta!

Schjongshallen, torsdag klokka 18.30

(lagene leses opp fra 18.15, så ta din plass innen da)

 

Legg meg gjerne til på snap: Jimbo-33.

 

#ishockey #hockey #2hockey #Get #Getligaen

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg