Ringerike – Lillehammer 0-2 (0-0,0-1,0-1)

Det ville seg ikke for hjemmelaget i går

En torsdagskveld på Hønefoss endte med “nesten” for Ringerike og 3 poeng til Lillehammer. Bortekampen der Lillehammer vant komfortabelt på egen is skulle revansjeres i Schjongshallen i går av Ringerike. På tross av mye syksom/skader (Ellefsen, Ryttar, Fosse, Melin i tillegg til Bjørnstad) gikk Ringerike til verks mot langt mer meritterte spillere og hadde Lillehammer i store deler av første periode, men dessverre for Ringerike ble det ikke noe mål av det.

Før kampdetaljene vil jeg nok en gang addressere dette med tellende skudd på mål. På grunn av spill i Get-liga har sekretariatet nå videoutstyr tilgjengelig. Skudd telles av sekretariatet (dvs alle følger med) og om vi er usikre på om puck ville gått i mål eller ikke, som jo er det som bestemmer om et skudd skal telles eller ikke, så sjekker vi raskt video. Det hjelper altså ikke at målvakt gjør en “tv-redning” eller på andre måter stopper en puck hvis puckbanen vises klart på video at skuddet ville gått utenfor/over. Vi bruker også video til å dobbeltsjekke “mølje” foran mål og antall skudd som skal telles og ikke, basert på om puck treffer målvakt eller feks et leggskinn på utespiller og da ikke kom frem til mål. Det er videre lett å telle et skudd fra siden som et skudd..men når det vises krystall på video at pucken aldri ville gått inn…ja da skal det ikke telles.

Kampen:

1 periode:

Ingen mål

Pause

Ringerike gjør rett og slett livet surt for Lillehammer i denne perioden. De forechecker skikkelig og er over alt slik at ikke Lillehammer får spilt seg ut eller avsluttet farlig nær sagt i det hele tatt. Ringerike er frempå med noen småfarligheter uten at det kommer noe annet enn tellende skudd på tavla.

 

2 periode:

0-1, 29:33, Cangelosi. Lillehammer putter 1 sekund etter at Kristensen kommer innpå igjen etter en 2-minutter for high-sticking. Ringerike forsvarte seg greit og klarte ri av utvisningen, men klarer ikke motså inngang sone akkurat idet utvisningen er ferdig.

Pause

Mer rotete periode der Lillehammer vinner skuddstatistikken 6-14. Lillehammer spiller tryggere og får flere sjanser da Ringerke ikke får like stor flyt i forecheck som de hadde i 1 periode. Meget nær 1-1 da Parks skyter innside stolpe og ut bak målvakt.

 

3 periode:

0-2, 44:55, Benik. Hansson sitter for takling bakfra da Lillehammer putter. Massivt press og flere farligheter før den sitter til slutt.

Slutt

Lillehammer nærmere 0-3 enn Ringerike 1-2 i denne perioden. Cangelosi kommer alene men Kallio redder og holder Ringerike inne i matchen hele veien ut.

 

Alt i alt:

Det skal egentlig aldri snakkes om de som ikke var med, men Ringerike gikk tomme utover i matchen i går. Det var merkbart at Fosse, Ellefsen og Melin var borte fra oppstillingen sett opp mot forrige match i tillegg til Ryttar fra før av. Lillehammer låset av Ringerike i sonen flere ganger i går og det ble mye icing og lite konstruktivt ut av sonen.

Ringerike hadde 4 overtalls-situasjoner i går. 1 i første, 1 i andre og 2 i tredje. Det blir rett og slett for lite skudd på mål. Jeg er helt enig med Jonas Westman som i intervju med RB sier at “vi må få puck ut på back, trafikk på mål og så skudd”. Det blir for mye vente på de gode sjansene istedenfor å skyte når man kan få løsnet skuddene.

 

Neste kamp er Vålerenga – Ringerike søndag klokka 17.00.

Neste hjemmekamp er Ringerike – Sparta torsdag 1 nov klokka 18.30

 

Legg meg gjerne til på snap: Jimbo-33.

 

#ishockey #hockey #2hockey #Get #Getligaen

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg