1 divisjon ishockey: 3 kamper onsdag

Blir det en revansje-onsdag?

Lørdag og søndagens kamper bød på litt av hvert i 1 divisjon. Topplaget Comet dro til Narvik og ble tatt imot som de fleste lag blir der oppe..overkjøring resultatmessig lørdag og så noe helt annet søndag. Det samme skjedde sånn sett i Fjellhallen også, Nidaros taper greit på lørdag og vinner på søndag. Det kan virke som om begge hjemmelagene ble smittet av hjemmebane-skeine-på-ei-skøyte-på-søndag sjuken. De er ikke de første lagene som kommer til å vinne lørdag og så komme mentalt feil inn i hallen på søndag fordi “det var så lett i går”.

Er det noen som har noe god info om hva som skjer med ishallen i Trondheim forresten?

Kongsvinger vant 3-1 mot et skadeskutt Tønsberg. Var såvidt innom den matchen på nett og kunne da få med meg at, ifølge kommentator, Kongsvinger hadde dobbelt så mange spillere som Tønsberg… De hadde nok ikke det, men det er tynt med 13-14 utespillere. Vi får håpe skadesituasjonen bedrer seg for Tønsberg, kampene er morsomst for alle med fulle lag.

Grüner vant komfortabelt 8-2 hjemme mot Storhamar YA.. og med skuddstatistikken 57-23 så er det vel ikke så mye å si på resultatet. Grüner har virkelig fått en god start på sesongen, komplett motsatt fra fjorårets sesong.

Furuset tok sine første poeng i årets serie da de vant 5-1 hjemme mot Hasle-Løren. Skuddstatistikken 33-34 forteller om en mye jevnere kamp enn målene skulle tilsi, men at Furuset var mye mer effektive enn Hasle-Løren. De som så matchen kan evt kommentere om det stemmer at det var slik.

 

Onsdagens kamper:

Hasle-Løren – Furuset. Jeg mistenker at Hasle-Løren dro til Furuset Forum på lørdag for å hente 3 poeng uten å bli nevneverdig svette i luggen. Der møtte de en målvakt som endte opp med 97% redningsprosent  og tapte matchen klart. Det er grunnlag for å tro at det blir noe helt annet denne onsdagen. Furuset, i likhet med Kongsvinger, trenger litt tid før de begynner produsere stabilt med sine relativt nye lag, og endelig fikk de uttelling på lørdag.

Når det er sagt: Jeg tipper hjemmeseier i denne og 3 poeng Hasle-Løren.

 

Storhamar YA – Grüner. Sesongstarten har vært tøff for Storhamar YA på samme måte som for Furuset. Ett poeng så langt er nok langt under hva de hadde i tankene før sesongstart. Kan den første 3-poengeren komme mot Grüner denne onsdagen? Det kan skje.. Det er lett å sitte på bussen fra Oslo til Hamar og fjase seg til favoritter og snakke mer om stoppen på Nebbenes Kro på veien hjem en oå jobben som må gjøres.

Jeg tipper uansett seier og 3 poeng til Grüner.

 

Tønsberg – Kongsvinger. Tønsberg med en god start på sesongen har fått det vanskeligere og vanskeligere mht spillertilgjengelighet. Mye skader gjør at troppen er i tynneste laget, mulig det bedrer seg til onsdagens kamp? Kongsvinger med en “tøff” start har begynt å plukke poeng og er nå oppe på 4 plass på tabellen. Jeg tipper en tøff match i Tønsberg på onsdag.

3 poeng Tønsberg om de har “fullt lag”.. 3 poeng Kongsvinger om Tønsberg må spille med 13 mann nok en kamp.

 

Legg meg gjerne til på snap: Jimbo-33.

 

#ishockey #hockey #2hockey #Get #Getligaen #1divisjon

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg