Mirakel og skandale i Løren Ishall i går kveld

Progress Peanut Panthers – Ringerike Geriatriks 7-3

Miraklenes tid er tydeligvis ikke forbi, og det er jo lovende også for alle de som mener vi snart går inn i en måned hvor vi ender opp med å feire fødselen til en som gikk på vannet uten frost, lagde vinen sin sjæl og lata som’m var dau for å sleppe ned fra korset han var nagla opp på.

Hva er så mirakelet jeg snakker om? Jo; Vi spilte altså en oldboysmatch i Løren Ishall en søndags kveld klokken 20.15..!!!  Normalt ville vi måttet vente til all bedriftsidrett var ferdig, til alle bestemødre on ice hadde tatt sine toe-looper for aftenenen, samt til Oslo Hekleforening hadde valset over Løren ski og balls pensjonstgruppe i hockey-pockey før vi i det hele tatt hadde fått en garderobe. Men, dette var en dag for historiebøkene. Riktignok måtte vi vente denne gang også, på at 4 stk fra en eller annen bedrift hadde løkkehockeyet fra 19.10 til 20.00..men på en sådan dag: Pyttsann!!

Men dagen var ikke bare glede.. Riktignok; Friske og raske steg vi ut på isen (så friske og raske vi kan være da) og var klare for 2 runder rundt i sonen og en 12-13 luftskudd for pucker får vi normalt ikke på oppvarming. Et minimirakel skjedde ved at vi faktisk fikk pucker og kunne kjøre rundvant-oppvarming sånn som vi gjør når vi trener…men det er da det skjer…

Skandalen… Protestgrunn… Disk og karantene… Det er mye som bør skje i etterkant av dette. Det er ikke helt Johaug-doping over dette, men det er jaggu ikke langt ifra. Vi går rundt og surrer på oppvarming som vi pleier da 3 stk Peanutter setter seg til å tøye ut… TØYE UT!!! Det er jo ikke lov i veteranserien. Vi forventer at styret i oldboysligaen tar affære etter dette prosaverket går offentlig og setter inn full etterforskning av Progress og finner ut hvem som tøyde ut og ilegger sanksjoner deretter.

Geriatriks mål ble laget av:

Per Øyvind Johansen. På tross av å ha fått en bil i fronten ved Røde Kors Huset her om dagen og føle seg konstant litt bomull i hue så klarte PerØ å forville seg inn i slottet der han mottar en utsøkt flipp m/reker fra Jim som befinner seg bak mål-linjen. PerØ sikker som banken og limer puck inn ved stolperota i rett over leggskinn-høyde.

Henning Hansen. Henning trenger ikke ha fått en bil i fronten for å surre rundt inne i sonen, noe han også gjorde i går da Jacob legger en utsøkt flipp m/reker han også mot mål som så Henning styrer inn. Klassemål.

Tom Mosengen. Dagens rakkarøkare av et skudd. Tom på sin faste backplass på blå får puck. Han legger den til rette for et håndleddskudd (for slagskudd ække lov) og sender det mot mål. I rene John F Kennedy skudd-stil begynner begynner pucken sin reise gjennom trafikk i slottet. Den var det ikke mange som så før pucken lå i mål.

 

Alle måla til Progress Peanut Panthers var flaks.

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg