3 kamper i Get + et saftig “lokaloppgjør” i veteran 1 -divisjon

Man kan knapt krydre kvelden mer enn dette

Stavanger – Frisk Asker, Lillehammer – Ringerike, Vålerenga – Stjernen OG Ringerike Geriatriks – Kongsberg Oldtimers.  Dette blir en torsdagskveld full av fart, spenning, mange mål samt fare for aktive lårhalsbrudd og bråbrems med snøsprut gjort av spillere som kanskje ikke burde bråbremse men heller kjøre colorlinesvinger for å unngå skjevstilling av alt fra kneskåler til bekken.

 

Stavanger – Frisk Asker: Stavanger har 4 seire på rad nå og tar imot Frisk Asker proppfulle av selvtillit etter å ha slått Vålerenga for 5 dager siden. Stavanger ligger på andreplass på tabell nå med 45 poeng, 4 poeng bak Storhamar. Frisk Asker har 3 seire på rad før denne matchen, den siste var 3-0 hjemme mot Manglerud Star (og før det 4-0 mot Ringerike), så bortematchen mot Stavanger blir muligens første match på en stund målvakta må plukke puck ut av nettet. Jeg synes Stavanger virker veldig sterke om dagen, noe som skulle tilsi en hjemmeseier, men Frisk Asker har nok ikke måttet ta ut fullt i de to siste matchene sine og kan gi Stavanger pes om poengene. Stavanger vant 6-3 forrige gang Frisk Asker var på besøk. Jeg tipper på hjemmeseier og 3 poeng Stavanger.

Vålerenga – Stjernen: Vålerenga på 4 plass tar imot Stjernen på 7 plass. Vålerenga har 42 poeng før matchen spilles og må hente 3 nye poeng i dag om de skal henge med de 3 foran seg i toppen. Vålerenga har 3 tap på rad før denne matchen og kommer nok til å kjøre på for full guffe mot Stjernen i Furuset Forum i dag. Stjernen har også 3 tap på rad før denne matchen, noe som er mer “naturlig” enn at Vålerenga har det, men likefullt ønsker nok Stjernen også å stoppe tapsrekken. Og hva er da bedre enn å slå Vålerenga borte?  Jeg tipper safe og sier hjemmeseier og 3 poeng Vålerenga.

Lillehammer – Ringerike: Lillehammer ligger pr nå på 3 plass med 44 poeng. Lillehammer har, etter en treg start på sesongen, virkelig fått dreis på resultatene…og det var vel forrige gang Ringerike var på plass på Lillehammer at det løsnet. 8-2 den 30 september var tydeligvis en vitamininnsprøytning. Lillehammer har 5 seire på rad før denne matchen. Ringerike ligger pr nå på den 9 plassen de ble tippet på før sesongen. Det begynte veldig bra men ble tyngre i del 2 av sesongen. I del 3 har Ringerike vært nære flere gode resultater, men personlige feil og lite effektivitet har ødelagt for lagets poengfangst. Ringerike kommer fra 2 kamper uten å putte mål, så delmål 1 må bli å rette på det, og så se hvor bra det kan bli. Jeg tipper, imot hjertet, 3 poeng og hjemmeseier Lillehammer.

Og så rosinen i pølsa i kveld:

Ringerike Geriatriks – Kongsberg Oldtimers, menn veteran 1 div:

Klokka 20.00 står 2 lag på isen i Schjongshallen klare til kamp. Jada, vi står, ikke noe vits å suse bort energi før pucken droppes. 2 x 30 minutter løpende tid med beinhard oldboyshockey i en kamp som i tidligere tider var såkalte hat-oppgjør. Susende slagskudd og taklinger det lukter svidd av får du selvsagt ikke se i denne kampen for da blir man utvist og gitt karantener så lange at kommentarfeltet etter en Get-match hadde rent over av eder, galle og “Norge ut av Nato”.

Det du derimot får se er løkkafinta i mange former, håndleddskudd med vobbel, pasninger så dårlige at med- og motspillere rister på hodet i samstemte og synkrone bevegelser, fall fordi linjene er høye samt vanndrikking helt oppe på NHL-nivå.

Vi kjører også i dag gratis inngang. Det er heller ikke i dag nummererte billetter, en ingen må ta stolen til Eva. Sofakonkurransen vinnes av den som setter seg i soffan. Kafeen er muligens åpen…da mest sannsynlig fordi noen har glemt å låse før de dro til Lillehammer tidligere på kvelden.

 

Jeg fortsetter tellingen… og spiller min kamp nr 831 i min sesong nr 40 for Ringerike.

 

#hockey #ishockey #2hockey #Get #1divisjon

Legg meg gjerne til på snap: Jimbo-33.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg