Ringerike Geriatriks – Kongsberg Oldtimers 3-0

Sørensen fikk ikke nok smultringer på vakta si, så det ble en i Schjongshallen for å opprettholde smultringbalansen, som jo er særs viktig for politifolk.

På en dag der Ringerike Panthers måtte gi tapt 5-2 for Lillehammer, på Lillehammer, i Get så tok forgjengerne deres, altså oldboysa, skikkelig ansvar og klasket til med en 3-0 seier i en fremskyndet kamp mot Kongsberg Oldtimers.

Opptakten til kampen var som den pleier. Målvakt og 9 mann var klare for flere dager siden, mens Henning Hansen var på “må se det an” på grunn av antydning til litt lugging i de nederste punghårene. Kampdagens formiddag kommer nok en sms fra Hansen der han skriver “jeg blir med om jeg får disp til å varme opp litt ekstra”.. noe som ble innvilget litt under tvil, for hvem vet hvor det kan komme til å ende. Vil neste forespørsel handle om “disp til å tøye ut”…og da har vi det gående.. (den dispen gis aldri by the way)

Sånn cirka 2 timer før match kommer sms fra Ulrich Falkeid som forteller at “rekker ikke matcen, jobber enda”..noe som jo betyr at mannen ikke er ferdig med å sprenge ting, så han ble ikke beordret til å skynde seg. En erstatter ble kontaktet; Trond W Olsen. Trond satt i godstolen i helsetrøye og boxer med isbollen på vomma og så på Lillehammer – Ringerike da sms kom om å være tiendemann slik at vi kunne være 2 femmere. Trond var ikke vond å be og dermed fullt lag. Vi gidder nemlig stort sett ikke være flere enn 10 på 2×30 minutter..må bli litt slitne og. (ikke klarer vi få med flere heller)…

Kampen ble altså vunnet 3-0. Sørensen stod glitrende i mål, det gjorde forøvrig målvakta til Kongsberg og, men Geriatriks klarte å få putta 3 ganger. Terje Larsen putta 2 mens Anders Eskeland nok må krediteres for det tredje målet. Noe rusk og rask var det begge veier som sikkert kunne bli dømt for, men i det store og det hele må vi bare tenke en ting; Vi er oldboys, get over it…

Geriatriks var veldig fornøyd etter gårsdagen, ikke bare på grunn av seier, men og på grunn av at det var antydning til spill, godt spill, til tider. Sånn ellers var det de sedvanlige innlegg på bakre stolpe, flippflopp-pasninger, morsomme fall og snodige forsøk på skudd.

Bestemannsøllen gikk uten tvil til Erik Sørensen.

 

Laget:

Erik Sørensen

Tom Mosengen, Jacob Friestad, Trond W Olsen, Jim Gallagher, Per Ø Johansen.

Anders Eskeland, Sondre Skar, Jarle Skotte Hansen, Terje Larsen, Henning Hansen

 

Kampen gikk forøvrig helt uten antydning til tribunebråk. Dette skyldes ene og alene at Eva og Klavins holdt god avstand til hverandre på tribunen. Klavins gikk sogar og satt seg i soffan etter hvert slik at Eva fikk langsiden alene. Hun har sin faste plass i stolen rett bak Geriatriksboksen og kan derfor også holde oss oppdaterte på resultater i andre kamper.

Neste stormatch i Schjongshallen:

Ringerike Panthers – Vålerenga, søndag klokka 17.00.

(billetter kjøpes i app, anbefales)

#ishockey #hockey #2hockey #oldboyshockey #veteranhockey

 

Ps! Hougen.. fåkke lagt inn res.. må jeg vente til 4 des?

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg