Ringerike – Vålerenga: søndag 17.00, Schjongshallen

Skal vi forsøke fylle hallen nok en gang?

Søndag klokka 17.00 droppes pucken for nok en Get-match i Schjongshallen. Vålerenga som pr nå ligger på 4 plass på tabellen møter opp for å revansjere tapet Ringerike påførte de i serierunde 1. Ringerike, som aldri har tapt for Vålerenga hjemme i Get, tørster etter flere poeng å bokføre for det har vært skralt med poengfangst i det siste.

Vålerenga kommer til Hønefoss med et knepent 1-0 tap mot Storhamar og en 4-0 seier mot Stjernen og er å regne som storfavoritter til å vinne denne Get-matchen. Skjønt, Ringerike har slått de før og kan gjøre det igjen. Men, og et stort MEN, da må Ringerike overleve første periode uten å måtte jage 0-3 eller lignende score.

Ringerikes forrige kamp endte med et 5-2 tap for Lillehammer. Lillehammer ledet 3-0 etter første periode mens andre og tredje begge endte 1-1.

Det er, i mine øyne, ingen overraskelse at de større lagene leder etter første periode. De forsøker alle å “drepe” matchen så tidlig som mulig for å kunne spille den hjem uten altfor mye pes fra det nyopprykkede laget. Cluet for Ringerike blir jo da å være så tøffe og tette at det ikke går slik, Dessverre har det økte tempoet til tider medført feilpasninger etc som har gitt baklengs, noe man helt sikkert også forventet før sesongstart. Med kampen på søndag så runder Ringerike og Get halvspilt serie. Det har vært en bratt lærekurve for Ringerike, den startet bra men så kom Riperbakken og så stoppet fangsten. Jeg håper kurven nå retter seg noe ut og det begynner komme noen poeng Ringerikes vei.

Humøret opp, innsats opp, skudda opp, skuldrene ned; Det er ikke farlig å tape en hockeymatch om man gjør det med stil og etter å ha gitt alt.

Som om ikke det er nok at Vålerenga kommer;

Det skal være en aldri så liten markering rett før kampstart. Ringerikes kaptein Kristoffer Melin runder/har runda 200 matcher (på 7 sesonger) for klubben og skal motta en aldri så liten gave for dette. Det vil også være gutter/jenter fra skøyteskolen på isen, noe som alltid er snasent å få med seg.

Så; Møt opp i god tid før dropp klokka 17.00. Ta din plass i hallen. Se på musikkvideoen på tavla, se på barna på isen, hør på lagoppstillinger bli opplest av min fløyelsmyke røst mens du gomler på en vaffel og drikker din kaffe.

Rett og slett; Kom, bli med å støtt gutta i Get.

Kampstart 17.00

 

#hockey #ishockey #2hockey #Get #1divisjon

Legg meg gjerne til på snap: Jimbo-33.

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg