Halve sesongen unnagjort i Get

Storhamar ligger på topp før alle lag runder 24 kamper.

Lillehammer var første lag som nådde 24 kamper. Søndag runder alle de andre lagene samme tall og vi ser komplett halvspilt serie.

Menyen søndag er: Manglerud Star – Storhamar, Stavanger – Sparta, Stjernen – Frisk Asker og Ringerike – Vålerenga.

Det kommer vel ikke som noen stor overraskelse at Storhamar, Stavanger, Frisk Asker og Vålerenga er de 4 lagene som de aller fleste vel setter mest penger på at kommer til å vinne i dag. Tipper vel og at oddsen man får på de 4 kampene heller ikke er veldig stor. Men, det kan skje ting i kampene som gjør tips til skamme og dermed ryker den sikre oddsen.

Manglerud Star hjemme kan stelle i stand trøbbel for noen og enhver. Storhamar skal være så gode at de vinner, men det nytter ikke å komme skliende inn i hallen på ei skøyte for å hente poeng. Manglerud Star er mye bedre enn det. Manglerud Star blir straffet til tider for misser de gjør i et offensivt forsøk og får en i sekken på grunn av det. Virker som det er en ny giv i laget etter at utlendingene fikk reisepass, så blir spennende å se i andre halvdel av sesongen hva de får til.

Stavanger har kommet som et skudd tilbake i år og skal ikke ha problemer med å slå Sparta hjemme i DNB. Men, her også gjelder det å være skjerpet for Sparta tar fort styringen om man ikke er 100% på hele tiden. Spesielt viktig å holde seg vekke fra fryseboksen for Stavanger, det er ikke så mye som skal til før Roest, Kristiansen etc setter puckene i PP. Sparta må også holde minuttene på et minimum for PP med Lucia etc begynner å virke veldig samspilte og gode.

Stjernen på 7 plass får besøk av Frisk Asker på 6 plass. Man skulle tro det da ble en match mellom 2 relativt jevne lag siden de er tabellnaboer, men slik er det jo ikke. Stjernen har 20 poeng, Frisk Asker har 37. Stjernen har til tider vist bra spill denne sesongen uten å få den store poengfangsten. Frisk Asker har vunnet 12 og tapt 11 så langt og er vel ikke spesielt fornøyd sånn sett med akkurat det. En god start på Stjernen i denne gir Frisk Asker problemer i å hente 3 poeng i Fredrikstad.

Ringerike tar i mot Vålerenga i Schjongshallen for andre gang i år i dag. Forrige gang vant Ringerike på sudden, men ble så gruset i Furuset Forum i bortematchen. Ringerike må snart begynne å hente poeng om de skal ha noe håp om å unngå 9-plassen (som ikke er noe krise å havne på heller), mens Vålerenga selvfølgelig vi ha de 3 poengene for å henge med Storhamar og Stavanger i toppen. For Ringerike sin del gjelder det mer enn noensinne å komme seg gjennom de første 15 uten at det står 0-2 eller verre på tavla. Det er lov med dritthockey innimellom.. Jo lenger man holder Vålerenga unna mål jo bedre er det.. Klisje, vet.. men sannsynligheten for at Vålerengaspillerne blir frustrerte og forlater gameplan om de ikke har kjørt over Ringerike før det har gått 2 perioder er relativt stor…sånn er spillernes natur.

 

Håp for dagen.. Ringerike vinner og Manglerud Star/Stjernen taper.

Litt patriot får man være 😉

 

#hockey #ishockey #2hockey #Get #1divisjon

Legg meg gjerne til på snap: Jimbo-33.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg