Jaggu skjedde det litt av hvert i helgen

11 matcher der ikke alle gikk helt etter planen

Get og 1-divisjon kunne altså by på hele 11 matcher tilsammen denne helgen hvorav 4 var i Get. Resultatene som etter hvert tikket inn på telefaxen og morseapparatet i løpet av kampenes gang og ved slutt medførte at vi etter halvspilt Get-liga 2018-2019 har Stavanger på topp med 50 poeng, Storhamar på andre med 49, Vålerenga på tredje med 48 og Lillehammer på fjerde med 47. I bunnen tok både Stjernen og Manglerud Star et 3-poengsbyks vekk fra Ringerike som nesten, men bare nesten, klarte kunststykket å ta poeng fra Vålerenga hjemme nok en gang.

I 1-divisjon ligger Comet på topp med 44 poeng på 20 kamper, Grüner har 41 på 20 og Narvik har 39 poeng på tredjeplass, dog med 2 kamper mindre spilt enn de to lederlagene. I denne ble det opp/ned resultater i Grünerhallen, forventet resultat i Trondheim og n håndballkamp i Løren Ishall.

 

Get-ligaen

Stavanger – Sparta 3-2 e.sd. (2-1,0-1,0-0,1.0). Skuddstatistikk 46-25. Et ikke uventet resultat i Stavanger, skjønt ga Sparta Stavanger kamp helt til døra om poengene. Resultatet var uansett nok, på en sådan dag, å sende Stavanger til topps i Get etter runding halv serie.

Stjernen – Frisk Asker 3-1 (1-1,1-0,1-0). Skuddstatistikk 38-25. Et meget godt resultat hjemme for Stjernen som sender enda 3 poeng vekk fra 9-plassen på tabellen, og samtidig nærmere nettopp Frisk Asker på 6-plass.

Manglerud Star – Storhamar 1-0 (0-0,1-0,0-0). Skuddstatistikk 19-36. Om Stjernen fikk et meget godt resultat hjemme så må man vel si meget pluss for denne. Manglerud legger også da 3 poeng på skillet mellom 8 og 9 plass.

Ringerike – Vålerenga 2-3 (0-2,0,1,2-0). Skuddstatistikk 20-30. Vålerenga oppskriftsmessig opp i 0-3 og strak vei mot klar seier da Ringerike våknet til og får pucker i mål. Nære både flere Vålerengamål i tredje samt veldig nære utligning 3-3 helt på tampen. Bra trøkk i Vålerengapublikum og kanskje spesielt da målvakta viste turn-egenskaper og stupte kråke til 5,7 i stil foran de etter kampslutt.

 

1-divisjon

Nidaros – Comet 3-5 på lørdag og 2-3 e.sd. på søndag. Nidaros med Stokvik på plass på isen igjen (comeback eller bare hjemmehjelp?) yppet seg begge dager mot Comet men måtte til slutt se seg slått og la Comet reise hjem med 5 av 6 poeng. Tipset var 6 poeng til Halden så en liten bom der, men 2 seire ble det.

Furuset – Tønsberg 1-3. Tønsberg fortsatt med godfølelsen inne skal være bedre enn Furuset, og var det også i kampen på lørdag. Vinner også skuddstatistikken klart. Returmøtet skjer på onsdag i Tønsberg..om ikke kommunen har startet pilking eller noe inne da…

Storhamar YA – Kongsvinger 3-4. Storhamar gir Kongsvinger kamp til døra og tar nesten poeng. De vinner tredje periode med 2-1 og avslutter da kampen med en god følelse sett opp imot returmøtet på onsdag.

Grüner – Narvik 2-6 på lørdag og 4-0 på søndag. Kontrastene er store fra lørdag til søndag. På lørdag er Narvik skikkelig på jobben, mens rapporter tilsier litt mye skliing på ei skøyte på søndag. “enkelt i går, enkelt i dag” er ei felle mange lag og spillere har gått i… ser ut som Narvik gjorde det i helgen.

Hasle-Løren – Gjøvik 11-7… Elleve – sju… Det skal jo nesten ikke gå an. Det haglet inn med mål, og midt i tredje så det faktisk ut som Gjøvik skulle hente opp Hasle til 8-8…men så ble det isteden 9-7 etter at Planics fikk en 2min for hekting og deretter prata på seg 2-10 mins. Hasle putta i PP, så fikk Gjøvik enda en 2-min som Hasle også putta på.. og da vare gjort.

 

Onsdag spiller:

Kongsvinger – Storhamar YA, Gjøvik – Hasle-Løren og Tønsberg – Furuset.

Jeg legger hue på blokka og tipper hjemmeseier i alle tre.

 

 

#hockey #ishockey #2hockey #Get #1divisjon

Legg meg gjerne til på snap: Jimbo-33.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg