Besteforeldre/pensjonister på ego-tripp på dagtid

(fra Ringerikes Blad)

Det er ikke lett å være gammel..

Det er jo bare og oppfordre til litt mer dannelse blant spedbarn samt ett eller annet rørsystem som gjør at ikke en millimeter av puppen synes når det ammes. Best av alt ville det jo være om man lærte ungen til ikke å bli sulten før man er hjemme igjen. Litt må man jo kunne kreve.

I tillegg må man jo bare oppfordre til å ikke ta med seg barnevogn inn i sentrum. Babyen trenger så lite at en enkelt liten sekk med en bleie eller to bør holde.

Jeg lurer forresten på.. Kan det være samme mann som hadde denne:

Det er jammen ikke lett å være gammel og syk når det er høst og unger også blir syke

(sakset fra Direkte linje Ringerikes Blad)

Stakkars pensjonister som får enda lengre kø enn vanlig hos fastlegen på grunn av høsten som jo er et mareritt på grunn av virus, influensa og andre sykdommer…som jo da rammer barn og dermed skaper massivt med kø for pensjonistene.

Stakkars pensjonister som ikke får eget kø-opplegg så de får komme til legen fortere enn alle andre, for det er jo viktigere å kurere en sykdom på en eldre kontra en yngre person må vite.. eller kanskje mangler det en resept man ikke ønsker vente så lenge på?

Og så noe absolutt alle vet:

“For det er jo sånn at når foreldre har hatt fri på basis av sykt barn, så har de jo hele dagen til disposisjon.”

I motsetning til pensjonister som jo ikke har hele dagen til disposisjon fordi de skal på jobb… eller.. ehh… vent nå litt…?

Det mest skremmende med dette innlegget er at jeg tror ikke det er tull engang. Jeg tror faktisk det sitter folk rundt omkring (ikke altfor mange håper jeg) og tenker sånn.

 

Men; det er ikke så lett å være ung heller….

**Pensjonister og trygdede bør gjøre seg ferdig med handlingen på dagtid!! Det er altfor mye kø overalt pga at de ikke får unnagjort dette tidligere! I tillegg er de utrolig trege med å betale. Småbarnsforeldre og folk som jobber bør prioriteres slik at de slipper unødvendig kø i en ellers stresset hverdag. Hilsen frustrert trebarnsmor.**

Jeg kan jo ikke annet enn å undre på hva slags ben denne damen stod opp på? Ble hun vekket midt på natta av en av de 3 ungene? Sneik mannen hennes seg ut av huset før alle våknet slik at hun måtte smøre alle matpakkene selv? Er denne Alta-damen kanskje Ranveig Heitmann som juger på seg en unge til for å ikke bli avslørt? Krevde mannen til denne Alta-damen en Anna Anka morgen (dere får google hvis dere ikke husker) før han vinka i døra, klødde seg på pungen og dro på jobb?  Hva i all verden har denne damen opplevd i livet som gjør henne så frustert av å bare gå på butikken?

Nåvel… I ekte Geriatriksånd går jeg jo ikke av veien for å tenke litt ekstra rundt akkurat dette temaet for å se om det faktisk kunne være en ide å pålegge deler av befolkningen å bli ferdige med ting og tang før alle vi andre kommer rekende på ei fjøl og skal kreve vår rett. For det er jo dødsirriterende å stå i kø på feks butikken om det er pensjonister i køen. Lang kø med unge mennesker er jo morro. Lang kø med pensjonister er døden..

Hva med feks svømmehaller? Skal vi vanlige folk behøve å måtte se sånne gamle skrukkete mennesker i den tiden vi vil svømme? Nei her bør vi til med en regel: Pensjonister og trygdede bør svømme da vi andre er på jobb. I det samme tidsrom bør og trebarnsmødre ta med seg ungene sine i svømmehallen for vi er jo ikke interessert i å vasse i hverken skrukkete gamlinger eller flokker med småtasser. Så i svømmehallen må nok dessverre trebarnsmødrene finne seg i å stå i kiosk-kø sammen med pensjonister og trygdede.

Bilkjøring. Pensjonister bør ikke ha lov til å kjøre bil før 09.00 og ikke i tidsrommet 15.30-20.00. Dette da selvfølgelig for å sørge for at vi vanlige folk slipper å sitte bak satans paragrafryttere og gamle kjerringer med håndveska hengende på blinklyset. Trygdede bør jo selvfølgelig ikke kjøre bil i det hele tatt…for de skal ikke ha råd til hverken bil eller bensin på pengene de får av NAV. Og hvis de gjør det så er det vår plikt som gode borgere og anmelde hver eneste en for de er sikkert trygdesnyltere.

Skal egentlig trebarnsmødre få lov til å handle i kjernetid på butikken? Hva med oss som bare stikker innom butikken på vei hjem etter jobb og som må stå i kø bak både pensjonister, trygdede OG trebarnsmødre som ikke holder orden på ungene sine engang? Skal ikke vi skånes for dette? Hva med å si at alt over 1 barn med seg på butikken kun er lov på torsdager mellom 18.00-20.00 da det jo er langdag. Hvis du så er pensjonist så må du på biltilsynet og vise at du tør kjøre i 80 km/t for å kunne få fritak for å kunne kjøre på butikken med familien på torsdager.

 

#ilandsproblemer

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg