Bompengebløff av alle stortingspartiene

Alle er for, og har enstemmig stemt for, bompengeinnkreving.

I dagens Nettavisen kan man altså lese at bompengeopprøret har skapt panikk blant stortingspolitikerne og at de nå prøver å løpe og gjemme seg for å slippe spørsmål om tidligere standpunkter om bompenger og bypakker.

1 juni åpner en drøss av bomstasjoner i Oslo… 53 stykker er det vel.. og det som skjer nå er at alle partier i rene Støre-stil snakker svada og tåkeprat for å unngå å måtte innrømme hva de egentlig mente om bompengeinnkrevingen.

Det finnes 3 store prosjekter (Frp får skylden for alle) som ALLE partier enstemming har vedtatt bompengefinansiering på, og det er miljøpakke Trondheim, bypakke på Jæren og Oslopakke 3. (det finnes et unntak og det er Moxnes som stemte imot da Bergens bypakke var til behandling…men Moxnes stemte altså ikke imot de andre forslagene).

 

Hva går egentlig til vei?

I Oslo går 98% av bompenger til sykkel- og kollektivformål

De andre prosjektene nevnt over bruker 1,1 milliard og 2,4 milliarder på sykkelvei…

 

Kaste stein i glasshus Støre!

En av de største kritikerne til dagens regjering og bompengeøkningen er Arbeiderpartiet med Jonas Gahr Støre i spissen. Han snakker som om det kun er regjeringen som har stemt igjennom alle bompengefinansieringene…når det faktisk er slik at alle, absolutt alle (med det lille Rødt-unntaket i Bergen) har stemt et høyt og rungende JA til de foreslåtte bompengeinnkrevinger.

 

 

Bruk hue folkens. Det er ikke ett parti som bestemmer hva som skjer her i landet.

Bompengeinnkreving er det alle politikerne som er med på.

Norsk politikk minner mer og mer om når en vennegjeng på 8 gikk på videosenteret og skulle forsøke leie en film de skulle se sammen. En eller annen måtte til slutt gi seg for flertallets ønske selv om han hadde sett filmen før.

Til dere unge: Jepp, vi måtte fysisk bevege oss til en butikk og leie en film.

2 kommentarer
  1. Men det er ganske gøy å se hvordan partiene nå kaver av skrekk for at nye antibompengerpartier skal få stor makt og dytte ut de gamle, maktkåte traverne. Mye blablabla i media fra politikerne for tiden. Det er valg til høsten, så ..ta plass i sofaen og følg med.

   1. Hehe.. yes, det er morsomt å se de svette nå faktisk. Dette “vi vet best” opplegget de har fått kjøre uimotsagt i alt for lang tid er endelig satt skikkelig under lupen.. og parti etter parti avsløres for hva de faktisk har stemt.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg