Derfor tror jeg Narvik spiller Get neste sesong

Det er ikke mange kamper igjen av årets 1-divisjon og praten begynner ta til rundt Narviks eventuelle deltakelse i Get sesongen 2019-2020. Jeg tror Narvik kvaler inn, og jeg tror de blir en del av Get.

Mange nett-debattanter gjenforteller jo fjorårets “nei” til deltakelse fra Narvik sin side etter de ble tilbudt plassen da Lørenskog ikke fikk fornyet sin lisens og plass. Det sies noe ala “Narvik takker nok nei siden de ikke får det som de vil” etc.. Jeg tenker jo at situasjonen i år vil være veldig forskjellig fra fjorårets sesong.

I fjor kvalifiserte Narvik seg ikke sportslig i kvalliken, de avfant seg med det og begynte legge planer for spill i 1 divisjon i den sesongen vi nå er inne i. At forbundet da kommer et par måneder etterpå og tilbyr en plass er forsåvidt greit nok det, men da er det også fullt forståbart at Narvik prøver å lette litt på “byrdene” og be om et litt mer lempelig kampprogram etc. for å senke kostnader.

Hvordan var det nå egentlig?

Forbundet forespeilet vel 9 dobbeltkamper hjemme for Narvik, 9 dobbeltkamper borte mot to forskjellige motstandere, samt 9 midtukekamper fordelt hjemme og borte.

Narvik ønsket vel 9 dobbeltkamper hjemme, 9 dobbeltkamper borte mot samme motstander begge dager, samt 9 midtukekamper fordelt hjemme og borte.

Jeg ta gjerne rettelser på dette om jeg husker det feil. Forskjellen er altså, hvis jeg husker rett, at Narvik ønsker samme motstander borte i begge kamper. (10-lags Get, 45 kamper).

Jeg tror Narvik sier ja til Get i år selv om Forbundet “presser gjennom” ønsket om 2 forskjellige motstandere for Narviks bortekamper. Dette ene og alene fordi Narvik nå kvalifiserer seg sportslig og har alt apparat med seg og rundt seg fra start. De får ikke noe handicap på 2 måneder pga andre lags økonomiske situasjon.

Det er rett og slett milevis forskjell på å kvale seg inn sportslig og det å få “hivd en plass etter seg” med hensyn på å godta/ikke godta deltakelsen.

Hva er realiteten?

Alle lag i 1-divisjon med mulighet for kvallik får vel det samme spørsmål fra forbundet. Spørsmålet er om de tar “konsekvensen” av å spille kval og evt klare Get. Narvik må også svare for dette, og jeg antar at allerede nå har forbund/Narvik snakket om evt kampavvikling i neste års Get om Narvik blir en del av dette. Skulle det så komme frem at Narvik ikke vil spille kval, ja da er det svaret på om Narvik og Forbund (alle klubber) er enig i serieoppsettet.

Jeg tror Narvik klarer kval og at de er en del av Get neste sesong.

 

#hockey #ishockey #2hockey #Get #1divisjon

Legg meg gjerne til på snap: Jimbo-33.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg