Det er da litt hockey på en søndag også

Men først må vi se på resultater fra i går

I Trondheim var det pip åpent om poengene og det måtte helt til sudden for å avgjøre. Nidaros vinner 4-3 (2-1,1-0,0-2,1-0), skudd 37-38, og beholder da 2 mens Gjøvik kunne reise hjem med 1 poeng.

Ringerike nedsablet Tønsberg på onsdag med en spesielt god førsteperiode. Lørdag ble det 11-4 (3-2,5-0,3-2), skudd 57-17, og 6 av 6 poeng mot Tønsberg så langt. Tønsberg mangler rett og slett spillere. 14+2 på kamp er rett og slett ikke nok. #20 og #27 er gode spillere som presterer men de går tomme. Dagens, på tross av Rosa Sløyfe og damenes aften, #7 Daniel Losnedals kommentar da han må ut og sette seg i 2 min: Med et smil rundt munnen entrer han utvisningsboksen og sier til borteboksverten Helltun “Takk for sist”.. og dermed går praten i 2 minutter i den boksen.

Stjernen innkasserte 3 nye poeng og registrerte en smultring mot Grüner. 3-0 (2-0,0-0,1-0) skudd 42-21

Vålerenga – Storhamar. Klassikeren gikk helt til straffer (utrolig nok når du leser skuddstatistikken på kampen) som ender med en 1-2 borteseier (0-0,1-0,0-1,0-0,0-1) skudd 18-51.

Lørenskog – Furuset antok jeg ville ende i en hjemmeseier, og det gjorde den, endog også med en smultring i protokollen. 5-0 (1-0,3-0,1-0) skudd 26-23. Så i protokollen at det skjedde litt på 16:58 i tredje.. så den måtte jeg inn å titte på. Uttakleiv og Makarovs gjør opp seg imellom og må begge gå for dagen. Alt vel, men så slenger K. Larsen med leppa fra benken og får en “abuse of officials” utvisning. Det starter med at Uttakleiv forsøker takle Makarovs men havner på ræva. Det slenges helt sikkert noen meldinger. Så takler Makarovs Uttakleiv i neste situasjon. Alt lovlig så langt, men her tar Uttakleiv en vennskapelig liten hekt som er det første dommer kan ta noe på. Han gjør ikke det, men blåser 2 min på begge når de egler hverandre opp på skikkelig NHl-trash-tall maner… Idet dommer blåser starter de slåssingen. 5+liten etc på begge helt innafor. Hva Larsen på Lørenskogbenken slang med leppa for i denne seansen skjønner jeg ikke. Nåvel…

Haugesund – Hasle-Løren 7-2 (3-0,4-0,0-2) skudd 29-31. Den historiske første 1-divisjonskampen ble en opptur for Haugesund. Hasle-Løren best i skuddstatistikken i første og tredje men det er målene som teller. Sandvik og Åman ledende skikkelser for Haugesund i protokollen. Sandvik poeng på 6 av 7 mål, mens Åman måtte nøye seg med poeng på 4 av 7. Lagene møtes igjen i dag klokka 14.00. Den skal myses på.

 

 

Kamper på menyen i dag er:

14.00  Haugesund – Hasle-Løren

17.00 Sparta – Manglerud Star

 

Ja, og så den vanlige rødt mot blått på oldboystreninga pluss-pluss i Schjongshallen klokka 20.00

 

Spennende å se om Haugesund følger opp gårsdagen. Det kan fort vekk ha blitt litt for mye donaldbrus fra Garasjebryggeriet i går i feiringen av den første seieren i 1-divisjon på hjemmebane. Vi får se om det blir mye colorlinesvinger i førsteperioden eller om det er full pupp i dag og.

Både Sparta og Manglerud har spilt 6 kamper så langt i Get. Sparta har 4 poeng og ligger på 8-plass, mens Manglerud har 0 poeng (startet på -3) og ligger sist i Get.ligaen pr nå. Det er altså et bunn-oppgjør som skal spilles i Sarpsborg i dag. Det var det ikke så mange som trodde for 6 kamper siden.

 

Rødt har vært gode i lange tider med klikk-klakk mål og lange oppspill/kontringer som varemerke. Blått sliter litt med ungdommelig “jeg skal drible alle og gjøre alt sjæl, pasninger er no dritt” mentalitet og dermed faller de gjennom mot et rutinert rødt lag som lærte pasningers verdi før de aller fleste av blåtts lag var påtenkt. På tross av aldersspenn fra 17-66 fungerer treningene brillefint. Søndager spilles med oldboysregler “light” så ingen fare for lårhalsbrudd, brokk eller andre lumske gamlingsykdommer. Bråbremsing ser du lite av… så om du vil se snøsprut pga bremsing må du kjøre bilen din i snøhaugen ute.

Som man kan se: Mye hockey i dag også.. 

 

Legg meg gjerne til på snap: Jimbo-33.

 

 

 

Hvem er det som skriver denne bloggen?

Jim Gallagher. Inne i min sesong nr 41 for Ringerike Ishockeyklubb. Har 856 kamper (218 i junioravdelingen og 638 som voksen) for klubben og teller fortsatt. Er speaker på elitekampene og generelt hockeypunch.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg