Det er lørdag; Hockeylørdag!!

En spennende lørdag for flere enn meg vil jeg tro

I Trondheim er det egentlig pip åpent om poengene, men jeg tenker nok at Nidaros er favoritter til å ta alle 3 poengene. De er inne på noe mens Gjøvik ikke har spesielt gode kamper i beina og kroppen i det hele tatt nå. Fortsetter Nidaros og beholder sin plass oppe i toppen eller er det nå Gjøvik snur litt på det igjen?

Ringerike nedsablet Tønsberg på onsdag med en spesielt god førsteperiode. De senker seg selvsagt litt ned i de to siste periodene men vinner også de. Det spennende og utfordrende for Ringerike i dag er jo å få vekk tankene på den onsdagen og gå løs på Tønsberg som om de hadde tapt forrige kamp. Slipper man seg ned 10-15 % så er det kjørt. Det er kvalitet i Tønsberg også, og når det sitter matcher de alle lag de.

Stjernen tok samling i bånn før bortematchen mot Storhamar og presterte faktisk å vinne på Hamar. Grüner spilte en god hjemmematch mot Frisk Asker men måtte gi tapt helt på slutten. Dette er en meget viktig og spennende kamp for begge lag. Stjernen vil fortsette i samme spor mens Grüner søker utbetaling for all den gode jobben de legger ned kamp etter kamp.

Vålerenga – Storhamar. Klassikeren. (hørte interessant podcast, Hockeypodden, der Øystein Olsen var gjest og de snakket om disse kampene og rivaliseringen i dag, veldig bra) Vålerenga fikk putta på 5 mål sist, mens Storhamar tapte for Stjernen hjemme. Dette kan bli et meget spennende og interessant oppgjør i Forum. Spennende også å se hvor lang tid det tar før Tobias Lindström begynner bøtte inn mål for Vålerenga.

Lørenskog – Furuset antar jeg ender med hjemmeseier. Lørenskog kjører på skikkelig og plukker bra med poeng.. mens Furuset sliter med å få gevinst på jobben. Nå er jo Hopen borte litt og fra de bakre rekker. Furuset må sitte mindre i utvisningsboksen…og da er det enkeltspillere som må skjerpe seg. Laget har masse fart og teknikk…men d vinner ikke matcher med 4 mann på is.

Så til en historisk greie: Haugesund – Hasle-Løren. Historiens første kamper i Haugesund på nest øverste nivå. Haugesund vant begge borte mot Furuset, men skal nå møte et langt mer rutinert mannskap i Hasle-Løren. Det blir spennende å se hvordan de klarer seg. Hvor nivået ligger. Hasle-Løren kan vinne over alle og tape for alle i divisjonen basert på dagsform og hvordan motstanderen tar de, så det blir en grei målestokk for Haugesund. Mye minutter på Haugesund er nesten garantert å ende i tap, H/L er dyktige i PP.

Dagens kamp blir spennende. Spennende også å se om man klarer krumme hempa til en tidligmatch klokka 14.00 i morgen.

 

 

Kamper i dag er altså:

15.00  Nidaros – Gjøvik

16.00  Ringerike – Tønsberg

16.00 Stjernen – Grüner

16.00 Vålerenga – Storhamar

17.00  Lørenskog – Furuset

17.00  Haugesund – Hasle-Løren

 

 

Legg meg gjerne til på snap: Jimbo-33.

 

 

 

Hvem er det som skriver denne bloggen?

Jim Gallagher. Inne i min sesong nr 41 for Ringerike Ishockeyklubb. Har 856 kamper (218 i junioravdelingen og 638 som voksen) for klubben og teller fortsatt. Er speaker på elitekampene og generelt hockeypunch.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg